• Αρχική
  • Εκλογές
  • Μιχάλης Αντύπας | Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης με την παράταξη “Εμείς η Πόλη μας”
Ο Μιχάλης Αντύπας και η Ειρήνη Κουνενάκη μπροστά από το μπάνερ της παράταξης "εμείς η πόλη μας"

Μιχάλης Αντύπας, Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης με την παράταξη “Εμείς η Πόλη μας”, με Υποψήφια Δήμαρχο την Ειρήνη Κουνενάκη

Είμαι κάτοικος του Δήμου Παλλήνης-Κάντζας, από τα παιδικά μου χρόνια.

Εργάστηκα ως τραπεζικός υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα.

Πιστεύω πως η συμμετοχή των δημοτών στα κοινά, αποτελεί ασπίδα προστασίας στο μοντέλο της αυτοδιοίκησης που θέλουν τους κατοίκους μιας πόλης, μακριά από τις αποφάσεις που τους αφορούν.

Ζούμε πολλά χρόνια σε ένα Δήμο που κυριαρχεί η αδιαφάνεια, η αυταρχικότητα και ο παραγοντισμός. Ας μη συνεχιστεί με υπάρχοντες ή επίδοξους “μνηστήρες”.

Συμμετέχω και στηρίζω ενεργά ως υποψήφιος την Δημοτική Παράταξη ΕΜΕΙΣ, Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ Δημοτική Παράταξη Δ. Παλληνης , μια συλλογικότητα πρότυπο δημοκρατίας, αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ανεξαρτησίας, που σέβεται τη γνώμη των μελών της καθώς και την επικεφαλής της, Ειρήνη Κουνενάκη , για την εντιμότητα και τη μαχητικότητά της που με εμπειρία αλλά και όραμα, εμπνέει και εγγυάται τη Δημοτική αρχή που επιθυμούμε.

Η Ειρήνη Κουνενάκη λέει γι’ αυτόν:

Ο Μιχάλης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1973 και κατοικεί στην Κάντζα Παλλήνης από το 1979.

Είναι άτομο με οπτική αναπηρία και έχει αποφοιτήσει από την Πανελλήνια Τηλεφωνική Σχολή Τυφλών (ΠΤΣΤ) του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ).

Από το 1994 έως το 2009 εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ) ως τηλεφωνητής. Είναι μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών (ΠΣΤ).
Ως άτομο με οπτική αναπηρία νοιώθει ότι η πόλη μας, δεν έχει εκείνες τις υποδομές για να είναι μια πόλη προσβάσιμη για όλους. Δεν είναι μια πόλη συμπεριληπτική. Όλων των ειδών οι αναπηρίες είναι αόρατες!

Όπως λέει ο ίδιος:

“Η Δημοτική παράταξη ΕΜΕΙΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, είναι η μόνη δημοτική παράταξη που έχει ασχοληθεί με τα προβλήματα της αναπηρίας και έχει όλα τα εχέγγυα για να μετεξελίξει την πόλη μας σε μια πόλη που θα δημιουργεί ίσες ευκαιρίες για όλους. Η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης και υποψήφια Δήμαρχος Ειρήνη Κουνενάκη, ξέρει το πως!”

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή