Αφίσα συναυλίας. Σχεδιαστικό με πληροφορίες της συναυλίας και τη φράση "συναυλία στο σκοτάδι" και με braille.

Με γνώμονα την πίστη στον άνθρωπο και όραμα έναν καλύτερο κόσμο μέσω της τέχνης, η Νατάσσα Μποφίλιου ερμηνεύει στο σκοτάδι σε μία βιωματική συναυλιακή εμπειρία για την υποστήριξη του οργανισμού «Με Άλλα Μάτια»

Μετά τις διθυραμβικές κριτικές για την «Συναυλία στο Σκοτάδι» με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τα «Σπουδαία Events» αυτή τη φορά, έχουν τη χαρά να φιλοξενούν τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Δευτέρα 7 και Τρίτη 8 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, για τη δεύτερη —σε ελληνικό έδαφος— συναυλία στο σκοτάδι.

Η γνωστή ερμηνεύτρια, έχοντας η ίδια σημαντική κοινωνική δράση, αγκάλιασε την ιδέα των «Σπουδαίων Events» και αποφάσισε να χαρίσει μία μαγική συναυλία σε όσα τυχερά άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στον χώρο, για την ενίσχυση του οργανισμού «Με Άλλα Μάτια».

Στο σκοτάδι, οι διαφορές των ανθρώπων βάσει φυλής, ταυτότητας φύλου, θρησκείας, ηλικίας, σωματοτύπου και σεξουαλικού προσανατολισμού εξαφανίζονται, αφήνοντας πίσω τις γυμνές ψυχές των ανθρώπων να συνδεθούν πέρα από τους όποιους διαχωρισμούς. Η Νατάσσα Μποφίλιου, με τη μοναδική ερμηνεία της, αναλαμβάνει την ευθύνη να ταξιδέψει κάθε ακροατή και ακροάτρια σε ένα πεδίο μαγικό, πέρα από τον κόσμο της όρασης, φέρνοντας τις ημέρες του φωτός λίγο πιο κοντά.

Λίγα λόγια για το «Με Άλλα Μάτια»

Η ΑΜΚΕ Με Άλλα Μάτια ιδρύθηκε το 2018 από αυτοοργανωμένη ομάδα ανάπηρων ατόμων με όραμα την εξάλειψη της υποεκπροσώπησης των αναπήρων στον δημόσιο λόγο. Η δράση της επικεντρώνεται στη συμβουλευτική και σε εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με την αναπηρία, την προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη.

Σε αριθμούς:

  • Διαχειρίζεται το πλήρως προσβάσιμο, ενημερωτικό Portal meallamatia.gr με περισσότερους από 211.000  μοναδικούς χρήστες.
  • Υλοποιεί την καμπάνια SpeakUp με πρωταγωνιστές ανάπηρα άτομα η οποία συγκεντρώνει πάνω από 9 εκατομμύρια προβολές.
  • Από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι σήμερα, έχει υλοποιήσει δωρεάν 276 εκπαιδευτικά προγράμματα εξοικείωσης με άδεια από το ΥΠΑΙΘ, στα οποία συμμετείχαν 22.039 μαθητές και μαθήτριες.
  • Τα τελευταία 2 χρόνια έχει σχεδιάσει και συντονίσει 46 custommade training & consulting προγράμματα για εταιρείες, φορείς και Δήμους εκπαιδεύοντας πάνω από 5.000  εργοδότες/-τριες και εργαζόμενους/-ες.

Με λίγα λόγια:

Συναυλία: Συναυλία στο σκοτάδι με τη Νατάσσα Μποφίλιου

Ημερομηνία: Δευτέρα 7 & Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Χώρος: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος Αττικής)

Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήρια: Γενική είσοδος 20€ | Μαθητικό – Φοιτητικό – ΑμεΑ 15€

Online διάθεση εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/synavlia-sto-skotadi-me-tin-natassa-bofiliou/

Οργάνωση Παραγωγής: Σπουδαία Events

Press & Info: info@spoudaia.gr

Δύο Φωτογραφίες: Αριστερά η Νατάσσα Μποφίλιου και η αφίσα της συναυλίας
Φωτογραφία Νατάσσας Μποφίλιου: Κώστας Αυγούλης

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή