Στο φόντο της μισής φωτογραφίας ένα χέρι που διαβάζει την ανάγλυφη γραφή braille και άλλη μια φωτογραφία με μια κούπα καφέ καπουτσίνο με σχέδιο ένα φυλλαράκι. Στη φώτο υπάρχει επίσης το λογότυπο του meallamatia.gr και το email info@meallamatia.gr

Κατάλογοι στη Γραφή Braille

Οι κατάλογοι στην ανάγλυφη γραφή Braille των τυφλών, είναι πλέον υποχρεωτικοί για τα καταστήματα εστίασης, σε μια προσπάθεια κατάκτησης του αυτονόητου: να μπορεί ο καταναλωτής με πρόβλημα όρασης να γνωρίζει τι επιλογές έχει για την παραγγελία του και πόσο κοστίζει ότι παραγγείλει.

Παρ’ όλα αυτά, δεν έχουν συμμορφωθεί πλήρως όλα τα καταστήματα με τη σχετική υπουργική απόφαση (Υ.Α. 91354/17 ,άρθρο 70, 1.Β).

Το www.meallamatia.gr, είναι η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη, κοινωνική διαδικτυακή πύλη καθημερινής ενημέρωσης για θέματα ευπαθών κοινωνικά ομάδων, ιδίως των ΑμεΑ και των οικογενειών τους. Στην προσπάθεια μας για καθολική εφαρμογή του ως άνω μέτρου, ενημερώνουμε ότι θα διαφημίζουμε δωρεάν τα καταστήματα που διαθέτουν κατάλογο στη γραφή Braille.

Όσοι θέλουν να καταχωρίσουν τη διαφήμισή τους, θα πρέπει να μας στείλουν e-mail με τα πλήρη στοιχεία του καταστήματος εστίασης στο info@meallamatia.gr αναφέροντας μας επίσης ρητά ότι διαθέτουν κατάλογο στη γραφή Braille. Η αποστολή του e-mail, θα σημαίνει αυτόματα ότι το κατάστημα αποδέχεται ανά πάσα στιγμή, εκπρόσωπος του www.meallamatia.gr να προσέλθει στο κατάστημα και να ζητήσει να δει ή και να χρησιμοποιήσει το σχετικό κατάλογο. Στην περίπτωση που μας έχει δοθεί παραπλανητική πληροφορία, θα δημοσιεύουμε αμέσως το γεγονός αυτό μετά την εξακρίβωση του.

Η δυνατότητα της ως άνω δωρεάν διαφημιστικής καταχώρισης προσφέρεται από την ιστοσελίδα μας στα καταστήματα εστίασης πανελλαδικά.

Δείτε Πανελλαδικά τη λίστα με τα καταστήματα που έχουν κατάλογο Braille για τυφλούς ⇒ Κατάλογοι braille σε καφέ και εστιατόρια 2022

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

One comment for “Meallamatia.gr: Διαφημίζουμε δωρεάν τα καταστήματα που διαθέτουν κατάλογο στη γραφή Braille των τυφλών

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή