Ομαδική φωτογραφία: Παναγιώτης Ζήκος, Βαγγέλης Αυγουλάς, Τζουλιάνα Μπούσι, Γιούνη σκύλος-οδηγός, Παναγιώτης Πιτσίνιαγκας χρήστης αναπηρικού αμαξιδίου και εκπρόσωποι του ξενοδοχείου. Κάτω τα λογότυπα της Otis Hellas,του The Stanley Hotel και του Me Alla Matia.

Με ένα τετράωρο, διαδραστικό, εκπαιδευτικό σεμινάριο ξεκίνησε η φετινή τουριστική περίοδος για την ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» και για το γνωστό  📌 Ξενοδοχείο Stanley στην Αθήνα!

Ανάπηρα άτομα συνάντησαν το προσωπικό του ξενοδοχείου, σε έναν ανοιχτό διάλογο εξοικείωσης των εργαζόμενων με την οπτική, κινητική και ακουστική βλάβη, σπάζοντας στερεότυπα και επιλύοντας απορίες.

Παράλληλα, οι εισηγητές μοιράστηκαν καλές και κακές πρακτικές διεθνώς στον τομέα της φιλοξενίας, βασισμένες στις δικές τους βιωματικές εμπειρίες, ενώ συζητήθηκαν το ορθό λεξιλόγιο, tips επικοινωνίας και σωστές τεχνικές υποδοχής και εξυπηρέτησης ΑμεΑ.

🗣 Τις εισηγήσεις πραγματοποίησαν οι: Τζουλιάνα Μπούσι συνοδευόμενη από τη Uni τον σκύλο-οδηγό της, ο Κωνσταντίνος Σαμαράς κωφός δάσκαλος ΕΝΓ, συνεργάτης του Σ.Κ.Ε.Π.- Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους, ο Παναγιώτης Πιτσίνιαγκας Σύμβουλος Προσβασιμότητας και Συμπερίληψης και ο Ευάγγελος Αυγουλάς τυφλός δικηγορος, Πρόεδρος της ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια”. Τον συντονισμό είχε η Υπεύθυνη Προγραμμάτων Συμπερίληψης της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» Θάλεια Κιούση.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο ήταν μια προσφορά της εταιρείας Otis Hellas στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας. Όπως εξήγησε και στον σύντομο χαιρετισμό του ο Διευθύνων σύμβουλος κ. Παναγιώτης Ζήκος, η Otis δεν είναι μόνο ένας ανελκυστήρας, αλλά είναι οι άνθρωποί της και η νοοτροπία της προσβασιμότητας και της συμπερίληψης που η εταιρεία οφείλει να καλλιεργεί και να υποστηρίζει!

Υπενθυμίζουμε ότι η Otis Hellas έχει πραγματοποιήσει αντίστοιχα σεμινάρια στους εργαζομένους της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, ενώ στο πλαίσιο της ΕΚΕ πρόσφερε σχετική εκπαίδευση και στο προσωπικό του Εμπορικού Κέντρου «Meditteranean Cosmos» στη Θεσσαλονίκη.

Η ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» παραμένει στρατηγικός σύμβουλος προσβασιμότητας για την Otis Hellas! ✌️

#WeAreOtis

#MeAllaMatia

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή