Η Μαρίνα Σανίδα

Μαρίνα Σανίδα υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Τεμπών με την παράταξη “Νέα Δύναμη” του Γεωργίου Μανώλη

Είμαι η Σανίδα Μαρίνα, έχω αποφοιτήσει από τη φιλοσοφική σχολή του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του τμήματος Ιστορικού -Αρχαιολογικόυ και συν τοις άλλοις από το 2014 κατατάσσομαι στους νέους αγρότες όντας υπερήφανη καθώς κατάγομαι από μια αγροκτηνοτροφική οικογένεια. Εγώ και η οικογένεια μου μένουμε μόνιμα στους Γόννους του Δήμου Τεμπών.

Θέτω την υποψηφιότητα μου στο πλευρό του Κ. Μανώλη και στον συνδυασμό του “Νέα Δύναμη” διότι θεωρώ πως δεν θα αποτελέσει έναν παθητικό παρατηρητή των προβλημάτων της κοινωνίας μας αλλά πιστεύω πως θα προβεί στην επίλυση όλων και όσων προβλημάτων παρουσιαστούν μελλοντικά.

Επέλεξα να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση όχι γιατί πιστεύω πως είμαι η καλύτερη αλλά γιατί θέλω να προσπαθήσω σε μεγάλο βαθμό να κάνω καλύτερες τις ζωές των συνανθρώπων μου. Σαφώς και πιστεύω πως θα κάνω λάθη αλλά μόνο αυτός που δεν δουλεύει δεν κάνει λάθη!

Το πρώτο πράγμα που θα επιλέξω να καταπιαστώ είναι η καθημερινότητα και η Δημοκρατική εικόνα του Δήμου. Αυτό πρακτικά, σημαίνει, φωτισμός, σημαίνει καθαριότητα, σημαίνει δημόσιος χωρος.

“Όλα αυτά τα μικρά που κάνουν τα μεγάλα”.

Ο Δήμος οφείλει να αποκτήσει δική του στρατηγική σε συνεργασία με όλους τους φορείς. Το πιο σημαντικό όμως για μένα είναι ο δήμος να γίνει δημοκρατικός, όχι ο δήμος που θα βασιλεύει το σκοτάδι αλλά ο φωτεινός. Γι αυτό ύψιστη αρχή καθίσταται η συνεργασία όλων πέρα από κομμάτισμους και ιδεολογίες, διότι δεν μπορούμε να δηλητηριάζουμε άλλο το πηγάδι από το οποίο όλοι πίνουμε νερό…..

Με τη βοήθεια σας και επιλέγοντας εμάς σίγουρα ο δήμος θα είναι πάντα ψηλά!

Σας ευχαριστώ!

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή