Η Μαρία Κάτρη

Μαρία Κάτρη: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ελληνικού – Αργυρούπολης με την παράταξη “Ενωμένη Πόλη” του Γιάννη Κωνσταντάτου.

Γεννήθηκα στην Αργυρούπολη το 1978 όπου ζω μέχρι και σήμερα. Γονείς μου είναι ο Παναγιώτης, από τη Μήλο, και η Αγγελική, από τα Χανιά της Κρήτης. Αδελφός μου είναι ο Χρήστος, Πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού στο επάγγελμα. Μιλάω Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Αποφοίτησα το 1996 από την Ιδιωτική Σχολή Θεομήτωρ. Αμέσως μετά σπούδασα Νομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στο εργατικό δίκαιο στη Νομική Σχολή Αθηνών. Διατηρώ δικηγορικό γραφείο στο Κέντρο της Αθήνας και ασκώ ελεύθερη δικηγορία. Παράλληλα διδάσκω ως Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ως ασκούμενη δικηγόρος ολοκλήρωσα την άσκησή μου στο γραφείο του Νομικού Συμβούλου του Κράτους, στην Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ασχολούμαι με τα κοινά και το συνδικαλισμό από φοιτήτρια. Στο συνδικαλιστικό τομέα δραστηριοποιούμαι στο χώρο των ατόμων με αναπηρία. Προσφέρω σημαντικό έργο σε εθελοντικές δράσεις πολιτών, αξιοποιώντας τις γνώσεις μου και παρέχοντας τις υπηρεσίες μου. Είμαι ενεργό μέλος σε οργανώσεις ανθρωπιστικού και μορφωτικού χαρακτήρα. Μετέχω για πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιο της Ενωμένης Πόλης Ελληνικού – Αργυρούπολης, με Επικεφαλής τον Γιάννη Κωνσταντάτο.

Αυτό που με παρακίνησε να ασχοληθώ περισσότερο με τα κοινά και αποφάσισα να μετέχω και εγώ ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη της Ενωμένης Πόλης Ελληνικού – Αργυρούπολης ήταν η ειλικρινής εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου, που δημιουργήθηκε, γνωρίζοντας το ήδη υλοποιημένο έργο του, που προκύπτει σαφώς από τον απολογισμό της θητείας του (2014 – 2019), όπως επίσης και η αληθινή αγάπη μου για προσφορά στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Ζητάω τη στήριξή σας γιατί πιστεύω σε ακόμα περισσότερα και μεγαλύτερα έργα ανάπτυξης τόσο στο ελληνικό όσο και στην Αργυρούπολη.

Δείτε περισσότερα για τη Μαρία Κάτρη:

Στο προσωπικό της Site Δικηγορικό Γραφείο Μαρία Π. Κάτρη & Συνεργάτες

Στην προσωπική της σελίδα στο facebook εδώ

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Email: katripmaria@gmail.com

 

Μαρία Κάτρη

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή