Αφίσα εκπομπής με τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων: Βαγγέλη Αυγουλά, Μαρία Καπογιάννη και Γιάννη Βίτσο. Στο φόντο τρία καρτούν που συζητάνε μεταξύ τους.

Θυμόμαστε μια από τις πιο ευχάριστες εκπομπές του meallamatia.gr, με καλεσμένο τους Blind Mice, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε πλέον με υπότιτλους!

Οι Blind Mice, κατά κόσμον Μαρία Καπογιάννη και Γιάννης Βίτσος, είναι ένα φρέσκο δίδυμο που σημειώνει επιτυχία με τα εκπαιδευτικά (και όχι μόνο) βίντεο του στο TikTok.

Πρόκειται για 2 νέα παιδιά με οπτική αναπηρία που σπουδάζουν ψυχολογία, αγαπούν τη μουσική και έχουν χιούμορ που σκοτώνει!

Σε αυτή την ανάλαφρη συνέντευξη με τον Βαγγέλη Αυγουλά, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Φλεβάρη, πέρα από τα όσα τους ενώνουν μοιράστηκαν και τις ξεχωριστές προσωπικότητές τους. Ο Γιάννης μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη, τα podcast, με τα οποία ασχολείται μέσα από την προσωπική του εκπομπή Mind the Mic, αλλά και τα ζητήματα διπλών διακρίσεων που μπορεί να βιώνει κάποιο άτομο λόγω των πολλαπλών ταυτοτήτων του, όπως στην περίπτωση ΛΟΑΤΚΙ ατόμων με αναπηρία. Η Μαρία εξέφρασε την αγάπη της για την εγκληματολογία και πώς αντ’ αυτής η ζωή την έφερε εντέλει στον δρόμο της ψυχολογίας, ενώ μοιράστηκε και την εμπειρία της από μια ιδιαίτερη θεατρική παράσταση.

Άξιος αναφοράς είναι και ο τρόπος επιλογής του ονόματος Blind Mice, με τα παιδιά να μετουσιώνουν ένα κακοποιητικό περιστατικό σε δύναμη, επανοικειοποιούμενα τη γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε για να τα εκθέσει.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το υλικό τους και να μάθετε περισσότερα γι’ αυτά, παρακολουθώντας την εκπομπή μας με ελληνικούς υποτίτλους ⇓

Βρείτε τα Blind Mice στο TikTok: https://www.tiktok.com/@blind__mice_

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή