• Αρχική
  • Κοινωνικά ΝΑΙ-Α
  • Λύρες και Λαούτα επιστράτευσε το “Με άλλα Μάτια” για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου!
Ο Βαγγέλης Αυγουλάς με τον Ανδρέα Παπαδάκη, τον Παντελή Δερμιτζάκη και το Γιάννη Κακλή

Live για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου

Κατάμεστο το Margarita’s Lounge Café-Bar στο Ίλιον αφού πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Κοινωνικοπολιτικού blog «Με Άλλα Μάτια» για μια Κρητική βραδιά με ζωντανή μουσική και πολύ κέφι ως το πρωί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013, με τα έσοδα της εκδήλωσης να πηγαίνουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου!

Τους Παντελή Δερμιτζάκη στη λύρα και Ανδρέα Παπαδάκη στο λαούτο, πλαισίωσε ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής κ. Γιάννης Κακλής, ο οποίος δε μπόρεσε να αρνηθεί τη στήριξη του στην κοινωνική εκδήλωση και στον προσωπικό του φίλο και Αντιδήμαρχο Ιλίου Βαγγέλη Αυγουλά!

Ο δεξιοτέχνης του λαούτου και δάσκαλος μουσικής επί πολλά χρόνια στο Ίλιον μαζί με τους υπόλοιπους μουσικούς, διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους ενώ δε σταμάτησαν και οι χοροί ως το ξημέρωμα!

Την εκδήλωση στήριξαν πολλοί μαθητές του κ. Κακλή, εργαζόμενοι των κοινωνικών δομών στο Ίλιον, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, πολλοί προσωπικοί φίλοι του κ. Αυγουλά όπως ο Παναγιώτης Μαρκοστάμος Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, καθώς και μέλη της Ένωσης Κρητών Ιλίου παρόντος και του Προέδρου κ. Στέλιου Μπουρδάκη.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς κληρώθηκαν και πολλά δώρα.

Guest star στη βραδιά ο έλεγχος από το ΙΚΑ με στόχο την επιβολή προστίμων σε μια εκδήλωση με άκρως κοινωνικό περιεχόμενο, λογαριάζοντας όμως χωρίς τον ξενοδόχο, αφού προσέκρουσαν στην απόλυτη νομιμότητα και παρά την ενδελεχή έρευνα δε βρέθηκε τίποτε επιλήψιμο, αφού οι άνθρωποι του meallamatia.blogspot.com είχαν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα τηρώντας τη νομοθεσία.

Στο κλείσιμο της βραδιάς οι κ. Κακλής και Αυγουλάς, ανακοίνωσαν ότι ο τραγουδιστής έχει πάρει στα χέρια του στίχους του Βαγγέλη Αυγουλά οι οποίοι σύντομα θα επενδυθούν μουσικά και θα αξιοποιηθούν από τον Γιάννη Κακλή.

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή