• Αρχική
  • Κοινωνικά ΝΑΙ-Α
  • Κρήτη: Το δυνατό μήνυμα του παραολυμπιονίκη που κολύμπησε σε όλη τη βόρεια ακτογραμμή σε 7 μέρες
Ο Χαράλαμπος κολυμπάει.

Έναν εντυπωσιακό προσωπικό άθλο πέτυχε πριν από λίγες μέρες ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης.

Συγκεκριμένα, ο μεγάλος αθλητής ξεκίνησε από τα Χανιά, διήνυσε συνολική απόσταση 250 χιλιομέτρων στο νερό, κάλυψε σχεδόν το σύνολο της βόρειας ακτογραμμής της Κρήτης και μέσα σε 7 ημέρες έφτασε στη Σητεία εν μέσω πανηγυρισμών και χειροκροτημάτων.

Προσωπικό στοίχημα που έπρεπε να κερδίσει

Για ένα προσωπικό στοίχημα που έπρεπε να κερδίσει μεταφέροντας το μήνυμα της θέλησης και της πίστης στη δύναμη του εαυτού μας, ρίχνοντας τα τείχη που ορθώνονται καθημερινά, έκανε λόγο ο μεγάλος αθλητής της κολύμβησης μιλώντας την Πέμπτη στον ΑΝΤ1.

«Όσοι λένε ότι κάτι δεν γίνεται παρακαλούνται να σταματήσουν, διότι διακόπτουν εκείνους που το προσπαθούν», ανέφερε αστειευόμενος ο Χρήστος Ταϊγανίδης, σημειώνοντας παράλληλα πως το βασικότερο πρόβλημα που αντιμετώπισε ήταν «οι εναλλασσόμενες καιρικές συνθήκες και η σταδιακή σωματική του καταπόνηση».

«Αν επιτραπεί να πέσεις τέσσερις φορές, πρέπει να σηκωθείς άλλες πέντε»

«Αν έχουμε θέληση, μπορούμε τα πάντα. Όσοι νέοι εγκαταλείπετε τη ζωή έχω να σας πω το εξής: δεν έπρεπε να σταματήσετε να ονειρεύεστε. Ο δρόμος της ζωής είναι δύσκολος, ανηφορικός και γεμάτος προβλήματα. Όμως, είναι ο μόνος άξιος και αξιοπρεπής. Αν επιτραπεί να πέσεις τέσσερις φορές, πρέπει να σηκωθείς άλλες πέντε. Ο μόνος δρόμος είναι η πίστη στον Θεό και στον εαυτό μας», τόνισε, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα προς όλους.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης:

Μετά από δέκα ώρες κολύμπι ο Χαράλαμπος Ταΐγανίδης έφτασε στη Σύμη!

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή