Μπάνερ μικρό κορίτσι σε αμαξίδιο με το λογότυπο του "Κωτσόβολος Τεχνολογία Χωρίς εμπόδια"

Μια αληθινή ιστορία για την τεχνολογία και τον άνθρωπο

Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ «Δυνατή. Μια αληθινή ιστορία για την τεχνολογία και τον άνθρωπο», με πρωταγωνίστρια τη μικρή Κωνσταντίνα και το Ladd// roller, το πρωτοποριακό αμαξίδιο για ΑμεΑ, για το πώς ο άνθρωπος και η τεχνολογία μπορούν να συμπορευθούν και να προσφέρουν μια Καλύτερη Ζωή, χωρίς εμπόδια και διακρίσεις. Η Κωτσόβολος, μέσα από την πρωτοβουλία «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια», εργάζεται για να καταστεί η τεχνολογία προσβάσιμη σε όλους, διευκολύνοντας τα άτομα με αναπηρίες να έχουν μια Καλύτερη Ζωή. Στο πλαίσιο αυτό, χορήγησε το Ladd//roller, το καινοτόμο αμαξίδιο για ΑμεΑ, χαρίζοντάς το σε ένα παιδί της ΕΛΕΠΑΠ, που δεν ήταν άλλο από τη μικρή Κωνσταντίνα.

Η Κωνσταντίνα είναι ένα κοριτσάκι 8 χρονών που σε ξεγελάει με την ωριμότητά της. Γεννήθηκε με συγγενή αρθρογρύπωση στα άνω και κάτω άκρα, μια νευρομυϊκή πάθηση, που της έχει δημιουργήσει δυσκολίες στην κίνηση, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί κυρίως το ένα της χέρι και το ένα της πόδι.

Η ΕΛΕΠΑΠ, το πρώτο φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937. Βρίσκεται στο πλευρό της Κωνσταντίνας και της οικογένειάς της από την πρώτη στιγμή, προσφέροντάς τους φροντίδα και γνώση μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων αποκατάστασης.

Δείτε το ντοκιμαντέρ εδώ ⇓

Πηγή: Εφημερίδα “Businness Today”

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή