Οι εταιρείες  που συμβάλλουν στην προώθηση του meallamatia.gr

Κλείνοντας ένα χρόνο όπου με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης εξασφαλίζουμε μια πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης οφείλουμε να επισημάνουμε τις συνεργασίες που προώθησαν τους στόχους του meallamatia.gr. Η προσπάθεια διαμόρφωσης ενός ιστότοπου που θα εξασφαλίζει χωρίς εξαιρέσεις το δικαίωμα στην καθημερινή ενημέρωση και την επικαιρότητα αλλά και την προώθηση κοινωνικών δράσεων με κατεύθυνση την κοινωνική αλληλεγγύη και την καταπολέμηση του αποκλεισμού, βρήκε ευτυχώς ανταπόκριση, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, σε κορυφαίες στον τομέα τους εταιρείες και επιχειρήσεις, οι οποίες με τις διαφημιστικές τους καταχωρήσεις στο meallamatia.gr μας δίνουν ζωή.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε λοιπόν, για άλλη μια φορά, αλλά και να σας συστήσουμε εκ νέου, τις παρακάτω επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην προώθηση του καθημερινού αγώνα ενάντια στον αποκλεισμό και στην προώθηση δράσεων κοινωνικής προσφοράς, αλλά και τους ίδιους τους καταναλωτές που με την προτίμησή τους σε αυτές, γίνονται και οι ίδιοι μέρος αυτής της προσπάθειας!

Νέο Φροντιστήριο

Το Νέο Φροντιστήριο αποτελεί τον παλαιότερο και μεγαλύτερο Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης της χώρας, αφού ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1968 στο Κέντρο της Αθήνας με ιδρυτή τον κύριο Νίκο Κόλλια, διδάκτορα Ιστορίας. Σήμερα, 50 χρόνια μετά, αριθμεί 67 Εκπαιδευτικά Κέντρα, Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και Κέντρα Μελέτης Δημοτικού & Γυμνασίου σε Ελλάδα και Κύπρο, στα οποία φοιτούν περίπου 5000 μαθητές.Ο Όμιλος παρουσιάζει πολυσχιδή κοινωνική δράση, αφού κατά περιόδους έχει συνεργαστεί με πολλούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς, όπως το Χαμόγελο του παιδιού, τα Παιδικά χωριά SOS, εθελοντικούς οργανισμούς (Κιβωτός του κόσμου), με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών του, την ανάπτυξη κοινωνικής συνείδησης και την πραγματική συνεισφορά στους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Λακιώτης Α.Ε.

Η εταιρεία Λακιώτης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1978 και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες του κλάδου της και κατατάσσεται ανάμεσα στις 400 μεγαλύτερες ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις. Η δραστηριότητα της εταιρείας με τα χρόνια εξαπλώθηκε στους τομείς της χονδρικής πώλησης και των εξαγωγών. Σήμερα κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα μερίδια πωλήσεων στην ελληνική αγορά και έχει επιτύχει να καταστήσει το όνομά της συνώνυμο με τις αξίες της ποιότητας, της εξυπηρέτησης και της καινοτομίας.

ΣΥΦΑΚ

Ο Όμιλος ΣΥΦΑΚ έχει 320 μέλη , λειτουργεί 5 Φαρμακαποθήκες (ΣΥΦΑΚ ΣΥΝ ΠΕ, ΣΥΦΑΡ ΑΕ , ΣΥΦΑΛ ΑΕ , ΣΥΦΑΡΟ ΑΕ , ΣΥΦΑΚΑΛ ΑΕ) δραστηριοποιείται στην Κρήτη στα Δωδεκάνησα και προσφάτως στην Αττική. Αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πιο καινοτόμους Χονδρεμπόρους Φαρμακευτικών και Παραφαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα. Σκοπός του Ομίλου είναι να καλύψει την φαρμακευτική αγορά εστιάζοντας στην ποιότητα των υπηρεσιών, στην ποικιλία των ειδών, στην επάρκεια των προϊόντων και στην γρήγορη παράδοση των παραγγελιών. Στόχος του είναι ο εκσυγχρονισμός του φαρμακείου και η οικονομικότερη και πλέον εύρυθμη λειτουργία του. Παρέχει στους πελάτες του ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στον τομέα των φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων και λειτουργεί με προδιαγραφές Ευρωπαϊκού επιπέδου.

NOVA Απολυμαντική

H NOVA Απολυμαντική είναι πάνω από 15 χρόνια Leader στον τομέα της απολύμανσης στην Κρήτη και έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να διαχειριστεί οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί , προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πελάτη . Διαθέτει προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο και με πολυετή εμπειρία στον χώρο ενώ και η δομή της επιχείρησης , εγγυάται την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες σας , πολύ γρήγορα .

ΔΕΠΑ

Η ΔΕΠΑ, με πολύχρονη παρουσία στην ελληνική αγορά, είναι ένας σύγχρονος και ανταγωνιστικός όμιλος εταιρειών, με δυναμική παρουσία στον ενεργειακό τομέα και ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών. Με μακροχρόνιες συμβάσεις προμήθειας αερίου (μέσω αγωγών και LNG) στηρίζει την επάρκεια και ασφάλεια εφοδιασμού της χώρας, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσει σημαντικές πρωτοβουλίες, ώστε η Ελλάδα να έχει ουσιαστικό ρόλο ως κόμβος διαμετακόμισης φυσικού αερίου προς την Ευρώπη από χώρες με πλούσια κοιτάσματα φυσικού αερίου.

Εάν θεωρείς κι εσύ ότι μπορείς να αξιοποιήσεις την επαγγελματική/επιχειρηματική σου ιδιότητα για να στηρίξεις το meallamatia.gr και να διευρύνεις με τη σειρά σου την καθημερινή προσπάθεια μας για κοινωνική αλλαγή, επικοινώνησε μαζί μας στο info@meallamatia.gr και γίνε συνοδοιπόρος μας στο ταξίδι της προσφοράς και της αλληλεγγύης!

Διαβάστε επίσης:

Καταχώρησε την υποψηφιότητά σου για τις επερχόμενες εκλογές στο www.meallamatia.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

Με Άλλα Μάτια
Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο