Το Λογότυπο "Red Kitchen" με τη φράση δικαίωμα όλων η ποιοτική τροφή. hen"

Ο αλληλέγγυος συνεταιρισμός Red Kitchen ΚοινΣΕπ σχεδιάζει ένα πιλοτικό πρόγραμμα στήριξης ΑμεΑ με δωρεάν παράδοση προϊόντων τροφής στο σπίτι.

Το συνεταιριστικό παντοπωλείο Red Kitchen, με έδρα στο Γκύζη της Αθήνας, διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, βιολογικά, δίκαιου εμπορίου και ελληνικών συνεταιρισμών, με έκπτωση 10% σε ΑμεΑ και 20% σε ανέργους.

Ενδεικτικά, διαθέτει βιολογικά προϊόντα μαναβικής, καφέ από μικροπαραγωγούς με βάση το δίκαιο εμπόριο, όπως τους Ζαπατίστας στο Μεξικό, είδη παντοπωλείου από  Έλληνες μικροπαραγωγούς, βιολογικό μέλι κ.α.

Οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν προϊόντα κατ’ οικον, καθώς και τον πλήρη κατάλογο των πωλούμενων προϊόντων, μπορούν να το δηλώνουν στην Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών αποστέλλοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο στο eoty@hotmail.gr ή καλώντας στην Κοινωνική Υπηρεσία της Ομοσπονδίας, στην κυρία Κωστάκη, στο 210-5245001 εσωτερικό 123 και στο 210-5229968.

Ο συνεταιρισμός εξυπηρετεί το Δήμο της Αθήνας και κυρίως τις περιοχές Κέντρο, Εξάρχεια, Αμπελόκηποι, Γκύζη, Μεταξουργείο. Σεπόλια, Κυψέλη.

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή