Γυναίκα σε λάπτοπ στο σπίτι της και λογότυπο Νέου Φροντιστηρίου

Το KeySchool είναι μια εφαρμογή αξιολόγησης και διαχείρισης του εκπαιδευτικού οργανισμού μας.

Στόχοι της εφαρμογής είναι:

√ Η υποκατάσταση του μεγαλύτερου τμήματος των τεστ που διεξάγονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς, από ηλεκτρονικά τεστ, τα οποία μπορούν να διεξαχθούν από απόσταση.

√  Η ενημέρωση των μαθητών μας και των γονέων τους μέσω διαδικτύου. Δίνεται αναλυτική εικόνα των επιδόσεων και της προόδου του κάθε μαθητή, με βάση τα ηλεκτρονικά τεστ, τα τεστ ανοιχτού τύπου και τα υπόλοιπα κριτήρια αξιολόγησης της προόδου του μαθητή.

√  Η ολοκληρωμένη διαχείριση της αξιολόγησης των μαθητών καθώς και η εσωτερική αξιολόγηση των καθηγητών και του εκπαιδευτικού έργου των φροντιστηρίων μας.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις δραστηριότητες που παρέχει η εφαρμογή, εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης (ψευδώνυμο) και το συνθηματικό σας.

Nέα έκδοση Keyschool Mobile (3.2).

Η σημαντικότερη βελτίωση σ’ αυτή την έκδοση είναι η υλοποίηση ειδοποιήσεων για διάφορα συμβάντα που αφορούν στον συγκεκριμένο χρήστη:

  • Άρθρα & ανακοινώσεις
  • Προσωπικά μηνύματα
  • Καταχώρηση βαθμών
  • Επικείμενο ηλεκτρονικό διαγώνισμα
  • Καταχώρηση απουσιών

Έτσι μπορούν όλοι οι συμμετέχοντες στον εκπ. οργανισμό (προσωπικό και μαθητές) να ενημερώνονται εύκολα (και ανέξοδα) για οποιεσδήποτε εξελίξεις τους αφορούν.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από το Google Play Store. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι οι ενδιαφέρομενοι να βάλουν τον νέο σας κωδικό εγκατάστασης καθώς και το ψευδώνυμο/συνθηματικό εισόδου που χρησιμοποιούν στο Keyschool.

Πηγή: www.keyschool.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

Το Νέο Φροντιστήριο αποτελεί τον παλαιότερο και μεγαλύτερο Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης της χώρας

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή