• Αρχική
  • Εκλογές
  • Κέλλυ Λουφάκη | Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την Περιφερειακή Παράταξη “Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο”
Η Κέλλυ Λουφάκη με την στολή της ξιφασκίας χαμογελάει στον φακό.

Κέλλυ Λουφάκη, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την Παράταξη “Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο” με Υποψήφιο  Περιφερειάρχη τον Κώστα Μουτζούρη

Η Κέλλυ Λουφάκη είναι πρωταθλήτρια της ξιφασκίας με αμαξίδιο.

Η ενασχόλησή της ξεκίνησε από το 2014. Συμμετείχε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 ενώ το 2018 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Είναι γνωστό ότι χαίρει της εκτίμησης  όλης της Χίου χωρίς υπερβολή με την παρουσία της τόσο στα “αγωνιστικά  χαλιά” της ξιφασκία αλλά και με την συμμετοχή της σε κάθε προσπάθεια της Χίου για προβολή, δράσεις και ότι έχει να κάνει με την ανάπτυξη της αγαπημένης όπως ή ίδια λέει Χίου.

Η ίδια λέει:

Η ζωή είναι μια συνεχής μάχη ..άλλες φορές κερδίζεις και άλλες χάνεις!

Έχω δώσει πολλές μάχες μέχρι τώρα, που με έκαναν πιο δυνατή, πιο σοφή, πιο πεισματάρα. Πάντα όμως με γνώμονα να παραμείνω ταπεινή.

Πριν ένα χρόνο πήρα την απόφαση ότι το 2024 για μένα θα ολοκληρωθεί το ταξίδι του πρωταθλητισμού και θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος λίγο διαφορετικός αλλά εξίσου δημιουργικός.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώ με ανιδιοτέλεια για τον τόπο μου, το νησί μου, την Χίο μου , την Χίο μας !!!

Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Να προσφέρω για την Χίο και όλα τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου ως νέος άνθρωπος με όνειρα, στόχους και νέες ιδέες με προοπτικές.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφια στην Περιφέρεια με τον συνδυασμό Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο,  με επικεφαλή τον Κώστα Μουτζούρη.

Σε κάθε μου αγώνα είχα πάντα συνοδοιπόρο την αγάπη σας.

Τώρα σας ζητώ την στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου !!!

Με εκτίμηση

Κέλλυ Λουφάκη

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή