• Αρχική
  • Η Ζωή Με Άλλα Μάτια
  • Κατερίνα Ροκάκη: Την Κυριακή έτρεξε σε αγώνα αντοχής, τη Δευτέρα μπήκε για προγραμματισμένο χειρουργείο στο νεφρό
Η δρομέας με ένα στεφάνη από φύλλα ελιάς στο κεφάλι χαμογελαστή παραλαμβάνει το βραβείο

Η δρομέας από τα Χανιά, που το 2015 είχε διαγνωστεί με καρκίνο και οι γιατροί τής έδιναν δύο χρόνια ζωής, αποτελεί υπόδειγμα ψυχικής δύναμης

Απίστευτη δύναμη ψυχής επέδειξε η δρομέας Κατερίνα Ροκάκη, η οποία την περασμένη Κυριακή (26/3) έτρεξε στον αγώνα 5 χιλιομέτρων «Coast to Coast Race» στην Κρήτη και την επομένη εισήχθη σε νοσοκομείο για προγραμματισμένο χειρουργείο.

Να σημειωθεί ότι η Ροκάκη είχε διαγνωστεί με καρκίνο το 2015 και μάλιστα τότε οι γιατροί τής έδιναν δύο χρόνια ζωής. Η ίδια, βέβαια, φρόντισε να διαψεύσει τις αρνητικές προβλέψεις και να βγει νικήτρια.

Η δρομέας στο γήπεδο

Πρόβλημα νεφρικής ανεπάρκειας

Ωστόσο, η δρομέας από τα Χανιά αντιμετωπίζει και πρόβλημα νεφρικής ανεπάρκειας, γεγονός που την αναγκάζει να υποβάλλεται κάθε δύο μήνες σε μία ειδική επέμβαση προκειμένου να λειτουργεί το νεφρό της και να μην το χάσει. Μία τέτοια, λοιπόν, επέμβαση είχε προγραμματίσει και το πρωινό της Δευτέρας (27/3), η οποία διόλου δεν την εμπόδισε όχι μόνο να συμμετέχει στον αγώνα, αλλά και να τερματίσει στη δεύτερη θέση στην κατηγορία των γυναικών με χρόνο 24:28 και 10η στη γενική κατάταξη.

Η ίδια, που έχει 67% αναπηρία δεν το βάζει κάτω, και στέλνει ένα μήνυμα, λέγοντας πως «θέλω να πω στον κόσμο να βγει από το σπίτι του και να μην εγκλωβίζεται στις αρνητικές σκέψεις του».

Πηγή: www.makthes.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή