Εικονίδιο με αναπηρικό αμαξίδιο πάνω σε σκαλιά που απλώνεται μια ευθεία γραμμή από κάτω του για να μπορέσει να έχει πρόσβαση.

Της πρότειναν να μπει στο χαλασμένο ασανσέρ με δική της ευθύνη.

Ένα περιστατικό που δεν περιποιεί τιμή σε μία σύγχρονη κοινωνία καταγράφηκε κατά τη σημερινή εκλογική διαδικασία.

Η δικαστική αντιπρόσωπος Χριστίνα Καρελά κατήγγειλε στην τηλεόραση του Open πως ενώ είχε ενημερώσει πως είναι ΑμεΑ που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, δεν υπήρξε καμία μέριμνα στο εκλογικό κέντρο για την πρόσβασή της σε αυτό.

Η κυρία Καρελά κατήγγειλε πως το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, στο εκλογικό τμήμα 2138, παρότι είχε φροντίσει να γνωστοποιήσει την κατάστασή της τόσο στην Αστυνομία, όσο και στην αρμόδια δημοτική υπηρεσία. Την διαβεβαίωσαν πως υπάρχει ασανσέρ, όμως χθές το πρωί στις 6 έφτασε στο σημείο και όχι μόνο δεν υπήρχε λειτουργικός ανελκυστήρας, αλλά ούτε και κάποιος για να την βοηθήσει στις σκάλες.

Όπως καταγγέλλει η κυρία Καρελά, όταν εξήγησε πως το εκλογικό τμήμα θα μείνει κλειστό σε περίπτωση που δεν καταφέρει να ανέβει, υπάλληλος του δήμου της είπε να μπει στο χαλασμένο ασανσέρ με δική της ευθύνη και να κλειστεί μέσα σε αυτό… έμεινε!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: www.thetoc.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή