Χέρια ανοιχτά που σηματοδοτούν το κάλεσμα με φόντο τον ουρανό και το μότο "Μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί"

Μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί!

Στείλτε μας για προβολή το δικό σας υλικό και ελάτε μαζί μας στο διαδικτυακό ταξίδι κοινωνικής ενημέρωσης με αναγνωρισμένη απήχηση και αξιοπρέπεια.

Το meallamatia.gr αποτελεί τη μοναδική πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα και λειτουργεί με αυτή τη μορφή τα τελευταία 3 χρόνια! Το site και τα social media μας διατηρούν ένα συνεχώς αυξανόμενο, ποικιλόμορφο και συμμετοχικό κοινό που μας δίνει μία πρωτόγνωρη δυναμική. Ενδεικτικά, οι μοναδικοί χρήστες της ιστοσελίδας, για το Α΄ εξάμηνο του 2020, ξεπερνούν τους 77.000, ενώ η σελίδα μας στο Facebook φιλοξενεί περισσότερους από 9.500 followers. Εξίσου ανοδική τάση καταγράφουμε στο κανάλι μας στο YouTube, στο news-letter μας  αλλά και στα υπόλοιπα social media μας.

Πέρα από την πλούσια αρθρογραφία που δημοσιεύουμε, με αρκετή πρωτογενή ύλη από την ομάδα μας, δημιουργούμε και προβάλλουμε το Κοινωνικό μας Δελτίο: έναν νέο τρόπο παρουσίασης των κοινωνικών νέων που χάνονται συνήθως μέσα στις υπόλοιπες καθημερινές ειδήσεις επικαιρότητας. Παρουσιάζει, υπό μορφή βίντεο στο YouTube και στα social media, ο διαχειριστής του ‘Με Άλλα Μάτια’ Βαγγέλης Αυγουλάς κάθε δύο εβδομάδες. Φυσικά, το δελτίο είναι πλήρως προσβάσιμο με διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα από την εταιρεία  HandsUp και διαθέτει ελληνικούς υπότιτλους. Η ανταπόκριση του κοινού, από τις πρώτες προβολές του δελτίου, είναι εντυπωσιακή, με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές των σχετικών videos ως σήμερα.

Στο δίκτυό μας, φιλοξενούμε αφιλοκερδώς κάθε φορέα που ενδιαφέρεται να γνωστοποιήσει τις κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες του. Απευθύνουμε αυτό το κάλεσμα σε μη κερδοσκοπικούς φορείς που δρουν στο ευρύτερο κοινωνικό πεδίο και σε τομείς όπως: αναπηρία, παιδική προστασία, υποστήριξη ανέργων, ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα, κοινωνική ένταξη προσφύγων και μεταναστών, μονογονεϊκές και πολυμελείς οικογένειες, πρόληψη εξαρτησιογόνων ουσιών κλπ. Η συνεργασία μας με κοινωνικούς φορείς βασίζεται στη δωρεάν προσφορά εκ μέρους μας διαδικτυακού χώρου για την ανακοίνωση δράσεων, δελτίων τύπου, κοινωνικών προγραμμάτων και πρωτοβουλιών. Παράλληλα, μέσω του Κοινωνικού Δελτίου, γνωστοποιούμε επιλεγμένες δράσεις των συνεργαζόμενων φορέων, με προσβάσιμο -προς όλους-τρόπο.

Στείλτε μας το υλικό για την προβολή των δράσεων σας στο info@meallamatia.gr και γίνεται και εσείς μέρος αυτής της συλλογικής, εθελοντικής μας προσπάθειας.

Περισσότερα για εμάς:

⇒ Στο κανάλι μας στο Youtube meallamatia gr

⇒ Στη σελίδα μας στο Facebook meallamatia

⇒ Στο instagram meallamatia

⇒ Στο group μας στο Linkedin Me Alla Matia NPO

⇒ Εγγραφείτε στο newsletter μας

⇒ Δείτε τις υπόλοιπες δραστηριότητες της ΑΜΚΕ ‘Με Άλλα Μάτια’

⇒ Συνεργαζόμενοι αρθρογράφοι

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή