Μπάνερ Εκπομπής Σκέψου Διαφορετικά

Ionian TV –  Εκπομπή «Σκέψου Διαφορετικά»

Πρεμιέρα την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 21.00 στην Περιφερειακή Τηλεόραση του ΙΟΝΙΑΝ για την εκπομπή “Σκέψου Διαφορετικά”.

Μια εκπομπή του ionian tv, με παρουσιαστή τον Γεράσιμο Φεσσιάν, που συνεχίζει για 3η συνεχόμενη σεζόν αναδεικνύοντας θέματα και μοναδικές  εμπειρίες με επίκεντρο τα Άτομα με αναπηρίες και όχι μόνο.

Το τηλεοπτικό ταξίδι της εκπομπής για τη σεζόν 2017-18 αγκαλιάζει όλη την Ελλάδα, ταξιδεύοντας από τη Θράκη μέχρι τη Μεσσηνία γεμάτο εμπειρίες, ανακαλύψεις, αποκαλύψεις, εικόνες και ξεναγήσεις…

Η εκπομπή, ξεκινά από την Ηπειρωτική Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Χαλκίδα.

Μια εκπομπή αποκλειστικά αφιερωμένη στο Scuba diving και στο πως αυτό μπορεί έκτος από τουριστικό προϊόν να εξελιχθεί και ως μια πολύ καλή εμπειρία ώστε να βοηθήσει ΑμεΑ να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και σχέση με την κατάδυση. Ο Στράτος Συνόδης και ο Μάνθος Μάρας μας μυούν στα μυστικά της θαλάσσιας κατάδυσης, η οποία ως εκπαιδευτικό σκέλος εξελίσσεται μέσα σε απολυτά προστατευμένο περιβάλλον στη Δημοτική πισίνα του Δήμου Χαλκιδαίων.

Η εκπομπή ταξιδεύει, με την υποστήριξη και την Χορηγία των Εταιριών:

Λούξ, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρία αναψυκτικών και χυμών και  DUR, την ελληνική εταιρία παραγωγής και εμπορίας προϊόντων ανδρικής ένδυσης.

Το ΙΟΝΙΑΝ TV εκπέμπει και στη δορυφορική πλατφόρμα του COSMOTE TV στη θέση 673

Promo Trailer Επεισοδίου:

https://youtu.be/XUZiiRnjcfA

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή