Η αφίσα της παράστασης. Κείμενο: Η Ιστορία σε κομμάτια 100 χρόνια επιτυχίες. Μια αφηγηματική μουσική παράσταση. Δεξιά φωτογραφίες προσώπων που έγραψαν ιστορία σε διάφορα χρώματα.

Μια αφηγηματική μουσική παράσταση στο Θέατρο 104, την Παρασκευή, 26/1 και ώρα 21:00 με ταυτόχρονη διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα για δεύτερη φορά!

Η Ιστορία σε κομμάτια…

Μια αφηγηματική παράσταση για αυτούς που λύγισαν υπό το βάρος των αδυσώπητων κατεβατών της Ιστορίας: Ημερομηνίες, χρονολογίες, μάχες, επαναστάσεις, δικτατορίες, εκλογές, συνθήκες, συμφωνίες, πρωτόκολλα, βασιλιάδες, πρωθυπουργοί, υπουργοί, στρατιωτικοί και πάει λέγοντας.

Μια μουσική παράσταση γι’ αυτούς που τραγουδούν στο μπάνιο, στο αυτοκίνητο, στο ασανσέρ, στην ουρά μπροστά από τα τυριά του σούπερ-μάρκετ.

Μια αφηγηματική μουσική παράσταση για τα τελευταία 100 χρόνια στην Ελλάδα.

Μεγάλες και μικρές, γνωστές και άγνωστες ιστορίες και τραγούδια που ταυτίστηκαν με αυτές και όλα μαζί συνέθεσαν τη δική μας Ιστορία και αυτό που είμαστε σήμερα.

🤘 Διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα: Ανδρονίκη Ξανθοπούλου & Γιώργος Στάθης

🔵 Παραστάσεις:

• Παρασκευή 26/01

🎫 Εισιτήρια εδώ: https://tickets.public.gr/theater/i-istoria-se-kommatia-100-xronia-epityxies/

📌 Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι

Βίντεο στη νοηματική ⇓

Η αφίσα της παράστασης. Κείμενο: Η Ιστορία σε κομμάτια 100 χρόνια επιτυχίες. Μια αφηγηματική μουσική παράσταση. Παρασκευή 10, 17 και 24 Νοεμβρίου 21:15, Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41. Από κάτω ακολουθούν φωτογραφίες προσώπων που έγραψαν ιστορία σε διάφορα χρώματα.

 

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή