Η Βασιλόπιτα της ΣΤΑΣΥ με το λογότυπο του οργανισμού.

Ο χώρος πολλαπλών χρήσεων στον σταθμό του Μετρό Σύνταγμα φιλοξένησε την Παρασκευή 26/01 την εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της πίτας της ΣΤΑ.ΣΥ, που σηματοδότησε την έναρξη της νέας χρονιάς για τις Σταθερές Συγκοινωνίες της Αθήνας.

Η εκδήλωση ήταν μια ευκαιρία εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων, που καθημερινά εργάζονται και συνεργάζονται, για να μετακινούνται με ασφάλεια, ταχύτητα και άνεση εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες, να κάνουν μια ευχάριστη ανάπαυλα από τους απαιτητικούς ρυθμούς εργασίας τους.

Η ΣΤΑ.ΣΥ είναι η άνθρωποί της και η ενδυνάμωση των μεταξύ τους σχέσεων και η οικοδόμηση της συναδελφικότητας, είναι για την εταιρεία κύριο μέλημά της.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΣΤΑ.ΣΥ Χάρης Δαμάσκος και ο Διευθύνων Σύμβουλος Αθανάσιος Κοτταράς υποδέχθηκαν στον σταθμό του Μετρό Σύνταγμα, μεταξύ άλλων, τον Χρήστο Σταϊκούρα, Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, τον Ιωάννη Ξιφαρά, Γενικό Γραμματέα Μεταφορών, τον Γρηγόρη Δημητριάδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας, καθώς και εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, Οργανισμών και συνεργαζόμενων εταιρειών.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν η βράβευση 22 παιδιών εργαζομένων και 2 εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ, που διακρίθηκαν σε αθλητικές διοργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδας κατά το 2023. Τους αθλητές βράβευσαν οι Ολυμπιονίκες Δημοσθένης Ταμπάκος, Γιώργος Τζελίλης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Μαρία Καρπάθακη, ο Βαγγέλης Αυγουλάς, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και ιδρυτής της ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια”, ο Παναγιώτης Πιτσίνιαγκας, σύμβουλος Προσβασιμότητας και Συμπερίληψης και ο Αντώνης Γλύκας, διευθυντής Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ. Τέλος, για το εθελοντικό της έργο βραβεύτηκε η ποδοσφαιρική ομάδα εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ από την κ. Κοκολέτσου, πρόεδρο της Unesco Νοτίων Προαστίων.

Πηγή: www.stasy.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή