Ο Παναγιώτης Ζήκος μιλάει και παρουσιάζει τον Βαγγέλη Αυγουλά που στέκεται δίπλα του. Στον προτζέκτορα το λογότυπο του Με Άλλα Μάτια.

Otis & ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση ατόμων με αναπηρία

Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2024: Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Otis για θέματα ισότητας, ένταξης και διαφορετικότητας, η εταιρεία προχώρησε σε άλλη μια ουσιαστική δράση στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια», έδωσε την ευκαιρία στους εργαζόμενους και στις εργαζόμενές της να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξοικείωσης και εξυπηρέτησης ατόμων με αναπηρία. Το βιωματικό αυτό σεμινάριο επέτρεψε στους ανθρώπους της εταιρείας να αποκτήσουν γνώσεις σε θέματα προσβασιμότητας και να επεκτείνουν τις δεξιότητές τους προκειμένου να προσφέρουν ισότιμη εξυπηρέτηση.

Η ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια», με εμπειρία σε αντίστοιχα προγράμματα, συντόνισε εκπαιδευτικό σεμινάριο για την αποτελεσματικότερη και ισότιμη συνεργασία με ανάπηρα άτομα, με στόχο τη διεύρυνση των συμπεριληπτικών πρακτικών τόσο της εταιρείας όσο και των εργαζομένων, και την περαιτέρω κατανόηση των αναγκών των ΑμεΑ μέσω βιωματικών και διαδραστικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Σε πρακτικό επίπεδο, τα εκπαιδευόμενα άτομα ήρθαν, μεταξύ άλλων, σε επαφή με τεχνικές συνοδείας ατόμων με πρόβλημα όρασης τις οποίες έθεσαν άμεσα σε εφαρμογή στο πλαίσιο της εκπαίδευσης.

Η εκπαίδευση αυτή έρχεται ως συνέχεια της Συμβουλευτικής Συμπερίληψης και Προσβασιμότητας που παρέχει στην εταιρεία η κοινωνική επιχείρηση “Με Άλλα Μάτια”.

Η Otis Ελλάδος αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της για ισότητα και συμπερίληψη, συνεργαζόμενη με έναν έμπειρο οργανισμό που έχει όραμα την εξάλειψη της υποεκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στη δημόσια σφαίρα.

«Διαπιστώνουμε στην πράξη ότι η Otis Ελλάδος έχει στον σχεδιασμό της βασική προτεραιότητα, τη διαμόρφωση μιας εταιρικής κουλτούρας συμπερίληψης, αλλά και να γίνει προσβάσιμη σε κάθε επίπεδο λειτουργίας της για τα ΑμεΑ.

Με τη σημερινή δράση εξοικείωσης με την αναπηρία, για την καλύτερη συνδιαλλαγή και εξυπηρέτηση ανάπηρων πελατών, μπαίνουν τα θεμέλια στην Otis Ελλάδος, ώστε οι εργαζόμενοι του να συνδιαμορφώσουν και να συνδημιουργήσουν με τα άτομα που έχουν κάποια αναπηρία, ένα ανθρωποκεντρικό εταιρικό περιβάλλον που θα χωρά ισότιμα όλες και όλους» δήλωσε ο κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, Δικηγόρος μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και Πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια».

Σχετικά με την Otis

Η OTIS είναι παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή, εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων και κυλιόμενων σκαλών. Μετακινεί 2 δισεκατομμύρια ανθρώπους κάθε μέρα και διατηρεί περίπου 2,3 εκατομμύρια εγκαταστάσεις παγκοσμίως, το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών στον κλάδο. Με έδρα το Κονέκτικατ των ΗΠΑ, απασχολεί 71.000 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων 42.000 τεχνικών πεδίου, σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες:

📌 www.otis.com | LinkedIn, Instagram, Facebook @OtisElevatorCo.

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή