κολάζ με φωτογραφίες από το cocktail party

Κοινωνικό Cocktail Party

Το meallamatia.gr διοργάνωσε Cocktail Party την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 στις 20:00 στο Margarita’s Lounge Cafe (Φιλοκτήτου & Νέστωρος 123, Ίλιον).

Τα έσοδα της εκδήλωσης 200€ διατέθηκαν για την υποστήριξη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (Α.Μ.Κ.Ε.) “Career Sign” που ασχολείται με τον επαγγελματικό προσανατολισμό των ΑμεΑ.

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν στους ρυθμούς του dj Theodore.

Ιδιαιτέρως θετική αίσθηση προκάλεσε η παρουσία πολλών νέων συμπολιτών μας που στήριξαν το κοινωνικό αυτό γεγονός. Επίσης μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο πρώην Υπουργός και ιστορικό στέλεχος του αναπηρικού κινήματος κος Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας και εργαζόμενος στο χώρο της εκπαίδευσης κος Πάνος Ρήγας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής και αιρετός των εκπαιδευτικών στο ΚΥΣΔΕ κος Νεκτάριος Κορδής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιλίου Βαγγέλης Αυγουλάς και Χρυσάνθη Γεωργαντά, η υποδιευθύντρια του Ειδικού Λυκείου Ιλίου και Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Τυρταίος κα Γεωργία Παναγιωτοπούλου, η υποδιευθύντρια του 10ου Γυμνασίου Ιλίου κα Ελένη Μαρκοπούλου, ο δάσκαλος της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας Βασίλης Καψαλίδης κ.α.

Πάντα δίπλα μας η δημιουργική ομάδα του Photo Nika.

Μάθετε περισσότερα για την Career Sign στο www.careersign.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή