Εξωτερική όψη πολυιατρείου Γιώργου Καραϊβάζ

Η αγάπη της Ζήνας Κουτσελίνη («Αλήθειες με τη Ζήνα») στον αδικοχαμένο συνεργάτη της, η ευαισθησία του τηλεοπτικού κοινού απέναντι στα τραγικά γεγονότα του περασμένου Απριλίου και ο δυναμισμός του Κώστα Γιαννόπουλου («Χαμόγελο του Παιδιού») , «βρέθηκαν» χέρι με χέρι, συνεργάστηκαν και όλοι μαζί παρέδωσαν ένα ολοκληρωμένο έργο Κοινωνικής Προσφοράς στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ.

Τα έσοδα για την κατασκευή του βρέθηκαν χάρη στις δωρεές του απλού κόσμου και του τηλεοπτικού κοινού της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», στην οποία συμμετείχε ο Καραϊβάζ καθώς η εκπομπή είχε αρχίσει να παρακινεί τον κόσμο να ενισχύσει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Έτσι, ολοκληρώθηκε το πλήρως εξοπλισμένο και εκσυγχρονισμένο κοινωνικό πολυϊατρείο «Γιώργος Καραϊβάζ» του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Αγία Παρασκευή.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και έτσι το κοινωνικό πολυϊατρείο ξεκίνησε να λειτουργεί αυτή την εβδομάδα. Ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρει σε παιδιά περιλαμβάνονται η δωρεάν επίσκεψη σε οφθαλμίατρο, οδοντίατρο και ΩΡΛ.

Αφιερωμένο στη μνήμη του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος εκτελέστηκε από αγνώστους έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, το Πολυιατρείο αυτό είναι στη διάθεση όσων παιδιών το χρειάζονται. Χωρίς πολλές «φανφάρες», η χήρα, ο γιος και ολόκληρη η οικογένεια του αστυνομικού συντάκτη ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν από την αγάπη του κόσμου για το πρόσωπό του.

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή