Αναπηρικό Αμαξίδιο με άνδρα χωρίς να φαίνεται πρόσωπο

Προς: Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

Αγαπητή Κυρία,

Αγαπητέ Κύριε,

Ονομάζομαι Πιτσίνιαγκας Παναγιώτης και είμαι πελάτης σας πάνω από 20 χρόνια, όπως μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε.

Με αφορμή την σημερινή “Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης” μπήκα στην διαδικασία να σκεφτώ αν και πόσο με σέβεται η τράπεζα σας ως πελάτη της.

Στην τράπεζα σας έχω επιλέξει να κατατίθεται ο μισθός μου και το αναπηρικό επίδομα που παίρνω κάθε μήνα.

Έχω αναπηρία, κινούμαι με αναπηρικό αμαξίδιο, και είναι αδύνατο να μπω στο κατάστημα σας, στον Κορυδαλλό που μένω, αν δεν φροντίσω να με συνοδεύει κάποιος.

Το να απαιτείται συνοδός μεταφράζεται σε κόστος, σε περιορισμένη δυνατότητα επίσκεψης αλλά κυρίως σε μείωση της αξιοπρέπειας μου. Είμαι 42 χρονών, εργαζόμενος, ακτιβιστής και δυσκολεύομαι να δεχτώ ότι μία τόσο μεγάλη επιχείρηση δείχνει τέτοια ασέβεια σε μία μερίδα πελατών της.

Η δουλειά μου είναι να κάνω ομιλίες καθημερινά, κυρίως σε σχολεία, με θέμα την αναπηρία και την διαφορετικότητα. Ένα από τα θέματα που φροντίζω πάντα να θίξω, όταν μιλάω σε μαθητές, είναι να φροντίζουν να αντιδρούν όταν νιώθουν ότι κάποιος δεν τους σέβεται.

Έτσι λοιπόν θα ήθελα να με ενημερώσετε αν συνεχίζετε να με θέλετε ως πελάτη σας, και αν θα κάνετε κάτι για αυτό, ή αν θα πρέπει να πάψω να ελπίζω ότι θα σεβαστείτε τον νόμο αλλά κυρίως τους πελάτες σας και να μεταφέρω τους λογαριασμούς μου σε κάποια άλλη τράπεζα που θα με σέβεται περισσότερο.

Υ.γ. Πόσο “Εθνική” μπορεί να είναι μία τράπεζα που βάζει εμπόδια σε μία ομάδα ανθρώπων;

Παναγιώτης Πιτσίνιαγκας

Motivational Speaker

Σχετικά με τον συντάκτη

Συντονιστής Βιωματικών Παρεμβάσεων – Motivational Speaker

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή