Ομαδική φωτογραφία εθελοντών, αθλητών, διοργανωτών και παρευρισκόμενων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με τη συμμετοχή περίπου 30 αθλητών, το 1ο Αντιρατσιστικό Τουρνουά Μπάσκετ στο Ίλιον, το οποίο παρακολούθησε πλήθος κόσμου, το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαρτίου 2019.

Το τουρνουά διοργάνωσαν η δημοτική κίνηση “Αλληλέγγυα πόλη-Συμμαχία για το Ίλιον”, ο Αθλητικός Όμιλος Άρης Ιλίου και το κοινωνικό portal www.meallamatia.gr, με αφορμή την 21η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού.

Το τουρνουά 3on3 διεξήχθη στο γήπεδο του Άρη Ιλίου το οποίο βρίσκεται επί των οδών Θέτιδος και Ποσειδώνος στο Ίλιον και ανάμεσα στις στιγμές που ξεχώρισαν, ήταν τόσο η συμμετοχή ομάδας αθλητών από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) με εκπρόσωπο του Οργανισμού να πραγματοποιεί και τις απονομές στους νικητές, όσο και η παρουσία του μαχητή κατά του ρατσισμού Delroy James, μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ.

Πολύτιμοι για την επιτυχία της εκδήλωσης, η οποία αποφασίστηκε να γίνει θεσμός στο Ίλιον, ήταν οι εθελοντές που στήριξαν κάθε κομμάτι της διοργάνωσης και τους οποίους συντόνισε ο Παραολυμπιονίκης Δημήτρης Αμπατζής.

«Σκοράραμε όλοι μαζί κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων και στείλαμε ένα ισχυρό μήνυμα σε όσους αντιδρούν στη διαφορετικότητα», τόνισαν ομόφωνα οι διοργανωτές.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας «Agros ΕΑΣΑ» που πρόσφερε δυναμωτικούς χυμούς σε αθλητές και παρευρισκόμενους, η ΑΜΚΕ «Career Sign» που εξειδικεύεται στον επαγγελματικό προσανατολισμό των ΑμεΑ, η εταιρεία Πληροφορικής και Ψηφιακού Marketing Uprise, η εκτυπωτική Εταιρεία «Printa» και το Φωτογραφείο Photo Nika στο Ίλιον.

 

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή