Γίνε Συνεργάτης / Χορηγός και στήριξε τη μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα, το meallamatia.gr!

Σε χρειαζόμαστε ως συνεργάτη / χορηγό, για να συνεχίσουμε να έχουμε φωνή!

Το διαδικτυακό μας portal έχει ως κύριο στόχο την παρουσίαση εξελίξεων, σκοπών, δράσεων και καταστατικών αρχών συλλόγων, εθελοντικών ομάδων και λοιπών φορέων που σχετίζονται με τον ευρύτερο χώρο της αναπηρίας, των χρόνιων παθήσεων, της Ειδικής Εκπαίδευσης και των λοιπών σχετικών επιστημονικών πεδίων.

Δίνουμε το ελεύθερο βήμα σε εσένα που έχεις ΚΑΤΙ να πεις! Γνωστοί και λιγότερο γνωστοί αρθρογράφοι, παίρνουν την ηλεκτρονική πένα του meallamatia.gr για μια κριτική ματιά στα τεκταινόμενα.

Κάτι σου κέντρισε το ενδιαφέρον; Κάτι σε εξόργισε; Κάτι σε έκανε να χαμογελάσεις; Κάτι σκέφτηκες; Κάτι άκουσες , είδες, «έπιασες» στον αέρα; Μοιράσου το μαζί μας! Μια φωτογραφία, ένα σχόλιο, ένας ψίθυρος, μια ματιά! Στείλτο μας στο info@meallamatia.gr ή στα social media μας και κάνε τη Στιγμή… Είδηση!

Στείλε μας ελεύθερα το δικό σου άρθρο / άποψη, τη δική σου πρόσκληση-ανακοίνωση,

ή

Καταχώρισε εδώ τη δική σου επικοινωνιακή χορηγία, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και δώσε δύναμη και ζωή, σε κάτι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!

Στήριξε έμπρακτα τη προσπάθεια του meallamatia.gr και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Με Άλλα Μάτια» (Αριθμός ΓΕΜΗ: 146708101000) να καταπολεμηθούν οι διακρίσεις σε ανθρώπους με διαφορετικότητα και να φέρει την κοινωνία κοντά σε έννοιες όπως αυτή της κοινωνικής αποδοχής και ισότητας. Δες και εσύ τη ζωή με άλλα μάτια!

Κάνε τη δωρεά σου και στήριξε τους μη κερδοσκοπικούς κοινωνικούς σκοπούς μας:

Τραπεζικός Λογαριασμός “ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ Α.Μ.Κ.Ε.”
Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός : 5027092140516
ΙΒΑΝ GR58 0172 0270 0050 2709 2140 516

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας στο info@meallamatia.gr ή στο 210 2627385 και ενημερώσου για το διαφημιστικό μας πακέτο και τους λοιπούς τρόπους συνεργασίας μας.

 

Στήριξε τη Διαδικτυακή Πύλη ενημέρωσης meallamatia.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή