• Αρχική
  • Εκλογές
  • Γιάννης Πολονύφης | Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου με την παράταξη “Αγαπώ Ζωγράφου”
Ο Γιάννης Πολονύφης μαζί με τον Κωστή Παπαναστασόπουλο από κάτω το λογότυπο του "Αγαπώ Ζωγράφου"

Γιάννης Πολονύφης , Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου με την παράταξη “Αγαπώ Ζωγράφου” με Υποψήφιο Δήμαρχο Κωστή Παπαναστασόπουλο

Καλωσορίζουμε με χαρά στην ενεργή κίνηση πολιτών Αγαπώ Ζωγράφου , τον Γιάννη Πολονύφη.

Ο Γιάννης είναι ένας δημιουργικός νέος, που μένει μόνιμα στα Ιλίσια, είναι φοιτητής στο τμήμα ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και αθλητής στον Ποσειδώνα Ιλισίων.

Από μικρή ηλικία έχει ξεδιπλώσει τις καλλιτεχνικές του αρετές διότι ασχολείται με την ερμηνεία, τη σύνθεση και τον στίχο ενώ παράλληλα παίζει πιάνο. Ήδη κυκλοφορεί το πρώτο του digital single.

Ο Γιάννης παρά το νεαρό της ηλικίας του και το πρόβλημα όρασης εκ γενετής, έχει πετύχει σπουδαία πράγματα! Το 2017 συμμετείχε σε ένα space camp το οποίο διοργάνωνε η NASA στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπου μελετήθηκαν διάφοροι τομείς, στους οποίους η πληροφορική μπορεί να αυξήσει την προσβασιμότητα, όχι μόνο για τους ανθρώπους με οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας αλλά για όλη την κοινωνία γενικότερα.

Γιάννη, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και είμαστε σίγουροι ότι με τη δύναμη ψυχής που έχεις, τη δημιουργικότητα και τον αλτρουισμό που σε διακατέχει θα μας βοηθήσεις σημαντικά για να δώσουμε μία νέα πνοή στον δήμο μας!

📍 Ακολουθεί δήλωση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, Γιάννη Πολονύφη:

“Ονομάζομαι Γιάννης Πολονύφης, γεννήθηκα το 2004 στην Αθήνα και κατάγομαι από τον Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας, καθώς επίσης και από το Κρίκελλο Ευρυτανίας.

Από τη γέννησή μου είμαι μόνιμος κάτοικος του δήμου Ζωγράφου μαζί με την οικογένειά μου, ενώ αντιμετωπίζω εκ γενετής πρόβλημα όρασης, κάτι το οποίο ωστόσο όχι μόνο δεν με πτοεί αλλά με βοηθάει να είμαι ακόμα πιο δυνατός, να αγωνίζομαι και να προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ, όχι μόνο για εμένα αλλά και για όλους τους ανθρώπους γύρω μου.

Η αγαπημένη μου ασχολία είναι η μουσική, καθώς από πολύ μικρή ηλικία έως και σήμερα τραγουδάω, παίζω πιάνο ενώ παράλληλα συνθέτω μουσική και στίχους, ενώ από τον Οκτώβρη θα είμαι πρωτοετής φοιτητής στο τμήμα ψυχολογίας στο ΕΚΠΑ.

Ο λόγος για τον οποίο θα ήθελα πραγματικά να ενταχθώ στο κίνημα “Αγαπώ Ζωγράφου” είναι η αγάπη μου για την γειτονιά μου και για τον Δήμο μου γενικότερα και η επιθυμία μου για περαιτέρω εκσυγχρονισμό σε όλες τις δομές, αλλά κυρίως στο κομμάτι της προσβασιμότητας, όπου κατά τη γνώμη μου σε πολλά σημεία υστερεί σημαντικά.

Για εμένα ο Κωστής είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπάει πολύ το δήμο Ζωγράφου και πιστεύω πως είναι ικανός να χειριστεί και να λύσει όλα τα θέματα τα οποία έχουν προκύψει και θα συνεχίσουν να προκύπτουν κάθε μέρα προκειμένου ο δήμος μας να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.”

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή