αφίσα πρόσκλησης

Την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 από τις 11:00 έως τις 20:00 στην πλατεία Συντάγματος, η Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. σε συνεργασία με την Coco-Mat και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων ενώνουν τις δυνάμεις τους για να «Ζωγραφίζουμε όλοι μαζί ένα αισιόδοξο μέλλον»

Πολλές υφασμάτινες καρδιές, στις οποίες, θα ζωγραφίσουν οι περαστικοί, σχολεία, αλλά και φορείς, που θα συμμετέχουν και θα μπορούν να γράψουν το μήνυμά τους.

Γωνίες δημιουργικής απασχολήσεις σε συνδυασμό με τα τραγούδια και τα διαφορά event, θα δίνουν μια ξεχωριστή νότα & θα γεμίζουν τις ψυχές των παιδιών μας με χαρά και χαμόγελα.

Ένα τεράστιο κομμάτι ύφασμα θα μας περιμένει μαζί με το Βανάκι & ξύλινα ποδήλατα, για να ζωγραφιστούν και αυτά για να μεταφέρουν ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλο τον κόσμο, και τέλος στρώματα από τη δράση COCO-MAT Cares, για έναν μεγάλο διαγωνισμό.

Έτσι τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με την «διαφορετικότητα», θα βάλουν κι αυτά το λιθαράκι τους στο μηδενισμό των διακρίσεων και θα συμβάλουν στην συνύπαρξη όλων των κοινωνικών ομάδων.

Με πολλή μουσική, χορευτικά και, δια δραστικά παιχνίδια, κλόουν, & ο Μάγος Ελοχιμ, θα γεμίσουν με ρυθμό και ενέργεια, για να αγκαλιάζουμε όλοι μαζί τη μαγεία του να είσαι διαφορετικός.

Σκοπός της Δράσης αυτής είναι η εξωτερίκευση του πλούσιου ψυχικού κόσμου των παιδιών της Γέφυρας Ζωής, που μαζί με τα αλλά παιδιά & τους γονείς τους για να μπορέσουν να συνειδητοποιήσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, αλλά κυρίως την ανιδιοτελή προσφορά χαράς και παιχνιδιού σε αυτά τα παιδιά που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τη στήριξη, την αγάπη και τη φροντίδα μας.

Όπως επίσης ότι μέσα από αυτή τη δράση θα γίνουμε κι εμείς καλύτεροι και «σοφότεροι» γιατί όταν δίνεις, πάντα κάτι παίρνεις σαν «αντάλλαγμα».

Ίσως επειδή δεν έχουμε αντιληφθεί ότι η δική τους καθημερινότητα εξαρτάται άμεσα από τον τρόπο που βλέπουμε εμείς την κάθε μέρα.

Πολύτιμος συμπαραστάτης μας στην διάδοση αυτού του μηνύματος, ο Δήμος Αθηναίων και ο Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την κοινωνική του ευαισθησία και την αμέριστη στήριξή του στις ευπαθείς ομάδες.

Συνεργάτες σε αυτήν την εκδήλωση κοινωνικοποίησης των παιδιών μέσα από αυτήν την δράση χαράς και δημιουργίας, η εταιρία Cocomat, η Top Sound Ηχητική & Φωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων, & ο Δημήτρης Καφετζής Στούντιο Φωτογραφίας dk.

Σας περιμένουμε όλους και όλες την Παρασκευή 4/5/2018 από της 11:00 π.μ. έως της 20:00μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος για να γίνουμε όλοι παιδιά και να «Ζωγραφίζουμε ένα αισιόδοξο μέλλον».

Ευελπιστώντας στην θετική σας ανταπόκριση για την δημοσιοποίησή της εκδήλωσης, γνωρίζοντας την ευαισθησία σας προς τα άτομα με αναπηρία.

Εσείς θα είστε Μαζί μας; Σας περιμένουμε! Να Ζωγραφίζουμε όλοι μαζί ένα αισιόδοξο μέλλον

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Γιατί εμείς μαζί με όλους εσάς «Αγκαλιάζουμε τη μαγεία…του να είσαι διαφορετικός.

Πηγή: http://www.palmosnews.gr/

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή