Ο Φώτης Σεγουλόπουλος με ένα ποτήρι ποτό σε εξωτερικό χώρο με φόντο πράσινο
Πηγή εικόνας: Προσωπικό Instagram Φώτη Σεργουλόπουλου

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η απάντηση στην ερώτηση «πώς με κάνατε» του γιου του

Στη Στέγη Ωνάση πραγματοποιήθηκε ανοικτή συζήτηση την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, με τη σφραγίδα του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή». Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος μίλησε την απόφασή του, να δημιουργήσει οικογένεια με τον σύντροφό του, αλλά και την αγάπη της οικογένειάς του, που τον βοήθησε στο ταξίδι αυτό.

«Βρισκόμουν σε μια οικογένεια που αγαπούσε ο ένας τον άλλο, μεγάλωσε με πολλή αγάπη, κατανόηση, αποδοχή και όταν μεγάλωσα ένιωσα την ανάγκη να κάνω και εγώ τη δική μου οικογένεια. Κάποια στιγμή είπα στον σύντροφό μου “θέλω να κάνουμε ένα παιδί και εκείνος αναρωτήθηκε αν είναι εφικτό”» δήλωσε αρχικά ο Φώτης Σεγουλόπουλος.

«Μπαμπά εσείς πώς με κάνατε»

«Έφτασε η στιγμή να κάνουμε το παιδί μας, να μεγαλώνουμε και να έρθει ο γιος μου κάποια στιγμή να με ρωτήσει “μπαμπά εσείς πώς με κάνατε” και του απάντησε με αγάπη μωρό μου» σχολίασε ολοκληρώνοντας.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απέκτησε τον γιο του, Γιώργο, τον Νοέμβριο του 2013 και έκτοτε έχει αναφέρθει αρκετές φορές στη σχέση μαζί του. 7,5 χρόνια μετά μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ, ο παρουσιαστής εξήγησε στον δημοσιογράφο ότι ως μπαμπάς δεν έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες.

«Δεν είναι δύσκολο, είναι πολύ εύκολο να είσαι γονιός, δε βρίσκω κάποια δυσκολία. Δεν χρειάζεται να πας σε σχολείο. Δε ξέρω αν φταίει που το παιδί μου είναι μικρό, αν εγώ είμαι καλός γονιός ή αν το παιδί μου είναι πολύ εύκολο αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο. Δε χρειάζεται να μάθεις, μπορείς να παίρνεις συμβουλές αλλά δεν είναι δύσκολο, είναι απλό πράγμα».

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή