• Αρχική
  • Εκλογές
  • Φώτης Μπίμπασης | Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με την παράταξη “Αλληλεγγύη”
Ο κ. Τζιτζικώστας με τον κ. Μπίμπαση χαμογελούν στον φακό.

Φώτης Μπίμπασης, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με την παράταξη “Αλληλεγγύη” με Υποψήφιο Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα

Άνθρωπος με διαρκή συμμετοχή στα κοινά, προάγοντας την αλληλεγγύη και δίνοντας συνεχείς μάχες στην κοινωνία, ο Φώτης Μπίμπασης συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη “Αλληλεγγύη” του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο Φώτης Μπίμπασης έχει μακρά πορεία στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία. Ο ίδιος αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης και έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη και επίλυση προβλημάτων.

Η αλληλεγγύη είναι ένα βασικό στοιχείο της κοινωνικής πολιτικής που θέλει να αναδείξει. Μέσω της σύμπραξης με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, ο Φώτης Μπίμπασης επιδιώκει να συμβάλει ακόμη περισσότερο στην στήριξη των ατόμων με αναπηρία και της καθημερινότητάς τους.

Όπως λέει ο ίδιος:

“Τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι που μοιράζονται αυτές τις αξίες -έδωσαν τόσο σε εθνικό, αλλά και ακόμα πιο δυνατά, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο- τις πιο σκληρές μάχες, ώστε η αλληλεγγύη και η συμπερίληψη να αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει σε κοινωνικό επίπεδο”.

Συμμετέχω ως υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, στην περιφερειακή ενότητα της Θεσσαλονίκης.

Θέλω να συμβάλω και να τεκμηριώσω ότι τα μέλη της κοινότητας των ΑΜΕΑ μπορούν να συνεισφέρουν ουσιαστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των πολιτών και παράλληλα να εμπλουτίζουν τα αυτοδιοικητικά σχήματα που θέλουν και μπορούν να βοηθούν στο σύνολο το κοινωνικό σώμα”.

▪️ Βιογραφικό

Ο Φώτης Μπίμπασης είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων (μέλος των Ευρωπαίων Πράσινων) και πρώην αντιπρόεδρος στην Παραολυμπιακή Επιτροπή.

2009: Πτυχιούχος του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης .
2009-2012: Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών.
2016-2021: Μέλος ΔΣ Κέντρου Εκπαιδεύσεως & Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ)(Σχολή Τυφλών)
2017 έως και σήμερα: Αντιπρόεδρος, Μέλος ΔΣ Ελληνικής Παρα-ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) & Μέλος Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων
2018-2019: Εκτελεστικό μέλος ΔΣ του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ)
2019: Μέλος Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου(Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκη
2022-2023: Μέλος Πολιτικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων Μέλος της Επιτροπής ΑμεΑ των Ελλήνων Οικολόγων Πράσινων στο Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα (μετά από σχετική Πρόσκληση του G.E.F.

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή