αφίσα music key

Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, πραγματοποιεί ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ (Μαθησιακή κινητικότητα ατόμων-Κινητικότητα νεολαίας) με τον τίτλο “MusicKey” με μουσικό και διαπολιτισμικό χαρακτήρα, από 23.06.2018 έως 01.07.2018. Νέοι με αναπηρία όρασης από 6 ευρωπαϊκές χώρες, θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του ΚΕΑΤ στην Αθήνα και θα λάβουν μέρος σε μουσικές δραστηριότητες με σκοπό την πραγματοποίηση συναυλίας στο τέλος του προγράμματος.

Πιο συγκεκριμένα, πλην της ελληνικής αποστολής, στο πρόγραμμα επίσης συμμετέχουν ομάδες από την Αγγλία, την Βουλγαρία, την Ιταλία, το Βέλγιο και τη Γερμανία.

Κατά τη λήξη του προγράμματος οι διοργανωτές σας προσκαλούν σε μια μουσική συναυλία με ελεύθερη είσοδο στις 30 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:00 στο αμφιθέατρο του ΚΕΑΤ, Ελ. Βενιζέλου 210, Καλλιθέα (Είσοδος από Σπάρτης).

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus + διοργανώνεται από το Κέντρο Αποκατάστασης Τυφλών, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών και την Αστική Μη κερδοσκοπική Εταιρεία Career Sign με την χρηματοδότηση της ευρωπαϊκής ένωσης.

Χορηγοί του προγράμματος: Βίκος Α.Ε., Super market Σκλαβενίτης

Χορηγός επικοινωνίας : meallamatia.gr

Πολύτιμοι για την υλοποίηση του προγράμματος αποδεικνύονται οι εθελοντές που αγκάλιασαν το κάλεσμα στήριξης! Όλοι τους εκπαιδεύτηκαν από την υπηρεσία κινητικότητας και προσανατολισμού του κέντρου εκπαίδευσης και αποκατάστασης τυφλών στην Καλλιθέα, σε τεχνικές εξυπηρέτησης και συνοδείας ατόμων με προβλήματα όρασης από βλέποντες.

 

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή