Η φράση "Blind Cooking Videos" ένα μάτι με μια γραμμή και το λογότυπο του meallamatia.gr

Θα αφήνατε έναν τυφλό να σας φτιάξει τον καφέ σας; Το κοκτέιλ σας; Θα σας φαινόταν περίεργο να σας έλεγε κάποιος ότι έφτιαξε κέικ… χωρίς να βλέπει το παραμικρό;

Με την κατάλληλη προετοιμασία και τα σωστά εργαλεία όλα αυτά γίνονται! Αυτό αποδεικνύει ο Βαγγέλης Αυγουλάς στη νεοσύστατη σειρά βίντεο του «Με Άλλα Μάτια», προ(σ)καλώντας βλέποντες καλεσμένους και καλεσμένες να εκτελέσουν μαζί του την παρασκευή μιας συνταγής με κλειστά μάτια. Έχουν, έτσι, την ευκαιρία να μπουν για λίγο στη θέση του Βαγγέλη, ενός εκ γενετής τυφλού, βιώνοντας στην πράξη τις δυσκολίες που μπορεί να ενέχει η πρόκληση αυτή!

Το Blind Cooking Challenge βασίζεται σε συνταγές και καλεσμένους της διπλανής πόρτας και προέκυψε ως απόρροια της επιτυχημένης social media καμπάνιας #SpeakUp, στην προσπάθειά μας να εξαλείψουμε την υποεκπροσώπηση των αναπήρων στα ΜΜΕ και στα social media. Παράλληλα, αναδεικνύει τη σημασία της επέκτασης πανελλαδικά —με κρατική μέριμνα— της εκπαίδευσης των ανθρώπων με προβλήματα όρασης σε θέματα Προσανατολισμού, Κινητικότητας και Δεξιοτήτων Καθημερινής Διαβίωσης.

Πιο πρόσφατος καλεσμένος στο εγχείρημα υπήρξε ο Παύλος Χάππιλος, γνωστός από τη συμμετοχή του σε γνωστό τηλεπαιχνίδι μαγειρικής, ο οποίος έφτιαξε μαζί με τον Βαγγέλη ένα κέικ λεμονιού!

Ως τώρα, 5 videos έχουν δημοσιευθεί στο κοινό, συγκεντρώνοντας 40K views σε YouTube, Facebook, Instagram και TikTok. Συντονιστείτε στα social media του «Με Άλλα Μάτια» για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα βίντεο!

Δείτε εδώ όλα τα βίντεο του “Blind Cooking”.

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

One comment for “Εσείς έχετε ραντεβού με τη μαγειρική… στα τυφλά;

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή