• Αρχική
  • Απόψεις – Παρεμβάσεις
  • Εριέττα Κούρκουλου: Η αποστομωτική απάντηση στο μήνυμα «εύχομαι το αγοράκι σου να μην σου πει μεθαύριο “μαμά μου αρέσουν τα αγόρια”»
Ασπρόμαυρη φωτογραφία της Εριέττας Κούρκουλου που κρατάει το μωρό της αγκαλιά και στον αέρα.

Αποστομωτική ήταν η απάντηση της Εριέττας Κούρκουλου σε ομοφοβικό μήνυμα που δέχτηκε στο Instagram μετά την ανάρτησή της για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

«Εύχομαι το αγοράκι σου που με τόσο κόπο και θυσίες και κλάματα απέκτησες (και σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι παθών) να μη σου πει μεθαύριο “μαμά μου αρέσουν τα αγόρια… θέλω να ντύνομαι κορίτσι και να φιλάω αγόρια και να παντρευτώ τον φίλο μου τον τάδε που είναι τόσο σπουδαίος και δυνατός και όμορφος”. Τότε θα δω πως ακριβώς θα νιώσεις και πόσο περήφανη θα αισθανθείς, όπως λες ότι αισθάνεσαι σήμερα…απλά σου εύχομαι να μη το ζήσεις αυτό, πραγματικά», σχολίασε ένας από τους διαδικτυακούς της… φίλους.

Το σχόλιο δεν έμεινε αναπάντητο από την ιδρύτρια της φιλοζωικής οργάνωσης, Save a Greek Stray.

«Εγώ θα είμαι περήφανη αν είναι καλός άνθρωπος και αφήσει ένα θετικό στίγμα στον κόσμο. Είμαι ήδη περήφανη που εάν επιλέξει κάτι διαφορετικό δε θα χρειάζεται να παλέψει για τα βασικά δικαιώματά του. Εγώ τον γιο μου αγαπητέ μου, που όντως πάλεψα τόσο να τον αποκτήσω, θα τον αγαπάω ό,τι και αν γίνει και όποιος γονιός δε μπορεί να πει το ίδιο, δε θα έπρεπε να είναι γονιός. Οπότε να εύχεστε να είναι υγιής το παιδί μου γιατί όλα τα άλλα δε μου λένε τίποτα», απάντησε.

«Για πρώτη φορά αισθάνομαι περήφανη για τη χώρα μου»

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών στη Βουλή, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έγραψε: «Θέλω να πω ότι για πρώτη φορά εδώ και χρόνια αισθάνομαι περήφανη για τη χώρα μου… πόσο όμορφο συναίσθημα; Επιτέλους βλέπουμε συνανθρώπους μας να κλαίνε από χαρά και όχι λύπη. Επιτέλους η Ελλάδα μας είναι πρώτη σε κάτι που αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Θερμή παράκληση – όποιος έχει κάτι τοξικό ή και αρνητικό να πει, να πατήσει unfollow».

»Βαρέθηκα πια αυτό το “δικαίωμα της άποψης”. Έχουμε δικαίωμα στην άποψή μας μόνο όταν εκείνη δεν αφορά στην καταπάτηση των δικαιωμάτων κάποιου άλλου. Πάρτε λοιπόν τη μαυρίλα σας και πηγαίνετε κάπου αλλού γιατί σήμερα η Ελλάδα βάφτηκε στα χρώματα του ουράνιου τόξου».

Στιγμιότυπο με το ομοφοβικό σχόλιο από το instagram της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση

Πηγή: www.topontiki.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή