Σε σχήμα κύκλου διάφορα μικρά εικονίδια που σχετίζονται με την κατασκήνωση και το καλοκαίρι όπως: κολύμβηση, ομπρέλα, τένις, ποδήλατο κ.α.

📌 Ραντεβού στην Θάσο θα δώσουν εκ νέου φέτος εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι το διάστημα 2 με 5 Ιουνίου

Την ημερομηνία του φετινού καλοκαιρινού του Camp στην Θάσο έδωσε στην δημοσιότητα, με την αλλαγή της εικόνας στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης στα social media, ο Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων ν. Ροδόπης «ΠΕΡΠΑΤΩ».

Ο λόγος για το 8ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο «Άτομα με αναπηρία σε περιβάλλον κατασκηνώσεων- Σχεδιασμός και Εφαρμογή Προγραμμάτων Ενσωμάτωσης» που υλοποιεί εδώ και χρόνια ο Σύλλογος «ΠΕΡΠΑΤΩ» σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «ΗΡΟΔΙΚΟΣ» και η οποία το φετινό Καλοκαίρι θα επιστρέψει όπως μαρτυρά η εικόνα το διάστημα 2 με 5 Ιουνίου.

Το τελευταίο Camp έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2019, λόγω της πανδημίας, επομένως η φετινή διοργάνωση αναμένεται να έχει και «πανηγυρικό» χαρακτήρα, αυτόν της εκ νέου συνάντησης νέων αλλά και παλαιότερων εκπαιδευτών/ριών και εκπαιδευομένων στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν και να εκπαιδευτούν σε θέματα που αφορούν την επανένταξη, αποκατάσταση, καθημερινότητα, αυτονομία, εκπαίδευση και άθληση των αναπήρων.

Αφίσα σεμιναρίου: Σκίτσα βουνών και δάσους πολύχρωμα. Σε σχήμα κύκλου διάφορα μικρά εικονίδια που σχετίζονται με την κατασκήνωση και το καλοκαίρι όπως: κολύμβηση, ομπρέλα, τένις, ποδήλατο κ.α.

Πηγή : www.paratiritis-news.gr 

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή