εργασίες στον εξωτερικό χώρο της σχολής τυφλών

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020:

Συνεργεία από νωρίς το πρωί βρέθηκαν στη Σχολή Τυφλών και ξεκίνησαν τις εργασίες για το πράσινο στην αυλή της Σχολής Τυφλών.

Επιχείρηση καλλωπισμού του αύλειου χώρου της Σχολής Τυφλών πραγματοποιείται από τον δήμο Θεσσαλονίκης και τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του PAOK Action.

Συνεργεία της Διεύθυνσης Πρασίνου του δήμου αλλά και ιδιωτικά από νωρίς το πρωί βρέθηκαν στη Σχολή Τυφλών και ξεκίνησαν τις εργασίες για το πράσινο στην αυλή της Σχολής Τυφλών. Συγκεκριμένα γίνεται κλάδευση των δέντρων, καθαρισμός της αυλής, ενώ στη συνέχεια πρόκειται να τοποθετηθεί γκαζόν.

Παράλληλα, η PAOK Action σχεδιάζει να βελτιώσει την παιδική χαρά που βρίσκεται εντός της Σχολής Τυφλών με αντικατάσταση των παιχνιδιών, ενώ εργασίες θα γίνουν στην περίφραξη αλλά και όπου χρειάζεται στο κτήριο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σχολή Τυφλών βρίσκεται μέσα στο στρατηγικό πρόγραμμα δράσης του PAOK Action. Ο Σύλλογος του ΠΑΟΚ και στο παρελθόν είχε σταθεί δίπλα στα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την όρασή τους.

Ο ΠΑΟΚ είχε προχωρήσει στην τοποθέτηση σύγχρονων ηχητικών φωνητικών συστημάτων προειδοποίησης σε φωτεινούς σηματοδότες, σε κεντρικούς ιστούς της πόλης μας.

Πηγή: www.voria.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

Με Άλλα Μάτια
Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή