Μετά από μήνες ουσιαστικής αποχής από τα πολιτιστικά δρώμενα λόγω της πανδημίας, επιστρέφουμε στις εκδηλώσεις με φυσική παρουσία ανακοινώνοντας τη συνεργασία μας με το μουσικό σχήμα “Ostinato”. Μαζί τους θα έχουμε τη χαρά να πραγματοποιήσουμε πανελλαδικά μουσικά events κοινωνικού χαρακτήρα που θα ανακοινώνονται κατά το επόμενο διάστημα μέσω του meallamatia.gr.

Το μουσικό σχήμα “Ostinato” αποτελείται από τους εξής μουσικούς συντελεστές:

  • Βασίλης Μαντζοράκης, Μαέστρος
  • Μάρκος Δημόπουλος, Μπάσο
  • Μανώλης Πασχαλίδης, Μπουζούκι
  • Ευθύμιος Τσιμπούρης, Κιθάρα/Μπουζούκι
  • Richard-Φώτης Κοκαβέσης, Ντραμς
  • Κώστας Στάικος, Σαξόφωνο
  • Δάφνη Γεωργαλή, Φωνή

Μείνετε συντονισμένοι στο meallamatia.gr για να ενημερωθείτε πρώτοι για τα μουσικά μας event!

Ακολουθούν σύντομα βιογραφικά των συντελεστών.

Βασίλης Μαντζοράκης

Βασίλης Μαντζοράκης

 

 

 

 

 

 

Σε ηλικία 11 ετών ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές μελετώντας αρχικά αρμόνιο (πτυχίο Electone Mate Course) με τους Ρένο Μηλιάρη και Κώστα Χριστοδούλου, πιάνο με την Μαρία Κονταράτου και υποχρεωτικά και ανώτερα θεωρητικά με τους Βαγγέλη Συμσίρη, Παναγιώτη Αδάμ, Ιωσήφ Παπαδάτο και Κων/νο Βαρότση. Από το 2013 είναι διπλωματούχος συνθέτης με βαθμό «άριστα παμψηφεί». Από το 2004 είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έργα του έχουν εκτελεστεί σε συναυλίες του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο πλαίσιο φοιτητικών συναυλιών του Τμήματος Μουσικών Σπουδών. Από το 2006 έως σήμερα έχει εργαστεί ως καθηγητής υποχρεωτικών και ανώτερων θεωρητικών σε μερικά από τα σημαντικότερα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της χώρας (ωδείο Φίλιππος Νάκας 2006-2015, ΙΕΚ ΔΟΜΗ 2006-2012). Ως μουσικός εκτελεστής, έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία με διάφορα μουσικά σύνολα. Ως τραγουδοποιός έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν με καλλιτέχνες όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης , ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Γιάννης Κακλής. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης και διευθυντής του καλλιτεχνικού εργαστηρίου “Μουσικοτεχνείο”, το οποίο ίδρυσε τον Σεπτέμβριο του 2017 στο Δήμο Περιστερίου.

Μάρκος Δημόπουλος

Μάρκος Δημόπουλος

 

 

 

 

 

 

Ξεκίνησε να ασχολείται με το ηλεκτρικό μπάσο το 1998 και το 2003 άρχισε να απασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική. Έχει εμφανιστεί σε μεγάλα μουσικά κέντρα όπως: Σταυρός του Νότου, ΙΛΙΟΝplus, Αρχιτεκτονική κ.α. Μετράει σημαντικές καλλιτεχνικές συνεργασίες με ονόματα όπως: Λάκης Παπαδόπουλος, Σοφία Αρβανίτη, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Γιάννης Βασιλείου, Χριστίνα Μαραγκόζη, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Πένυ Ξενάκη κ.α.

Μανώλης Πασχαλίδης

Μανώλης Πασχαλίδης

 

 

 

 

 

 

Από 6 ετών ξεκινάει την ενασχόλησή του με τη μουσική, μαθαίνοντας κιθάρα και θεωρητικά. Στα 12 του χρόνια στρέφεται προς το μπουζούκι και τη φωνητική όπου και παραμένει πιστός έως σήμερα. Όντας φοιτητής στην Αθήνα, ξεκινάει τις πρώτες του live εμφανίσεις σε χώρους εστίασης και μαγαζιά της έντεχνης, λαϊκής και ρεμπέτικης σκηνής σε Αθήνα και περιφέρεια. Αποτελεί μέλος του συγκροτήματος «ΣΥΝΑΞΙΣ». Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες, ταξιδεύοντας μουσικά με ανθρώπους που αγαπούν και σέβονται τον πραγματικό ρόλο της μουσικής. Πλέον τον συναντάμε σε ρεμπετάδικα, μπουάτ και μουσικές σκηνές, με βασική του προϋπόθεση και επιθυμία να είμαστε όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα τραγουδώντας για την μεγάλη μας αγάπη, την αυθεντική μουσική. Από το 2013 έως σήμερα έχει πραγματοποιήσει μαθήματα πιάνου, θεωρητικών, μπουζουκιού και ορθοφωνίας. Είναι μαθητής της Ασημίνας Μόρφη-Μέτζου στο κλασσικό τραγούδι και του Βαγγέλη Τρίγκα στο μπουζούκι.

Ευθύμιος Τσιμπούρης

Ευθύμιος Τσιμπούρης

 

 

 

 

 

 

Ασχολείται με τη μουσική από την παιδική ηλικία, παίζοντας κιθάρα και μπουζούκι. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ιστορική Μουσικολογία από το ίδιο ίδρυμα. Σπούδασε κλασική κιθάρα με καθηγητή τον Νίκο Μανιταρά, σπουδή που κατέληξε στην κτήση του αντίστοιχου πτυχίου. Παρακολούθησε μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας δίπλα στους Γρηγόρη Ντάνη και Χρήστο Πικριδά. Εργάζεται τα τελευταία 17 χρόνια ως επαγγελματίας μουσικός/οργανοπαίκτης. Τα τελευταία 11 χρόνια εργάζεται επίσης ως εκπαιδευτικός μουσικής στην πρωτοβάθμια/δευτεροβάθμια γενική και ειδική εκπαίδευση της χώρας μας.

Richard-Φώτης Κοκαβέσης

Richard-Φώτης Κοκαβέσης

 

 

 

 

 

 

Αν και κανένας από την οικογένεια του δεν έχει κάποια σχέση με την μουσική, το ερέθισμα το παίρνει σε ηλικία 7 ετών από την Φιλαρμονική Ιλίου (όπου αργότερα εξελίχτηκε σε δημοτικό ωδείο) και που στεγαζόταν δύο στενά πιο πάνω από το πατρικό του. Εκεί σπουδάζει τρομπέτα και θεωρητικά μαθήματα, ενώ παίρνει μέρος σε πολλές εκδηλώσεις και συναυλίες τις Φιλαρμονικής και του ωδείου. Παράλληλα παίζει σε διάφορα σχήματα ως τρομπετίστας και ντράμερ όπου είναι και το αγαπημένο του όργανο. Σε ηλικία 16 ετών γράφεται στο ωδείο Φίλιππος Νάκας και σπουδάζει ντραμς με δάσκαλο τον Σπύρο Παναγιωτόπουλο. Από 19 ετών αρχίζει να εργάζεται επαγγελματικά ως ντράμερ μέχρι και σήμερα. Τα τελευταία 12 χρόνια συνεργάζεται και ως ηχολήπτης με καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα όπου επιμελείται ηχητικά τις μουσικές παραστάσεις τους. Συνεργάζεται επίσης μόνιμα με εταιρίες ενοικίασης ηχητικού εξοπλισμού και στούντιο ηχογραφήσεων.

Κώστας Στάικος

Κώστας Στάικος

 

 

 

 

 

 

Ασχολήθηκε με τη μουσική σε ηλικία 10 ετών μαθαίνοντας σαξόφωνο. Παράλληλα ξεκίνησε να μελετά και θεωρία της μουσικής (Δίπλωμα Σύνθεσης με καθηγητή τον Τ. Παπαδόπουλο, πτυχίο Ενοργάνωσης με καθηγητή τον Α. Πυλαρινό). Ασχολήθηκε με το Jazz σαξόφωνο και την Jazz αρμονία όντας μαθητής του Κ. Καραγιάννη. Κατόπιν μελέτησε και την κλασική πτυχή του οργάνου (πτυχίο Κλασικού Σαξοφώνου με καθηγήτρια την Γ. Λιονάκη). Είναι καθηγητής μουσικής στα “Εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου” και καθηγητής Σαξοφώνου και θεωρητικών με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία σε Ωδεία. Από το 2014 είναι μέλος του συγκροτήματος “Άσσοι του Σαλβαδόρ”. Ως μέλος της ορχήστρας “Χαλκέντερα Χάλκινα” συνεργάστηκε με τους: Π. Καλαντζόπουλο, Ε. Ρεμπούτσικα, Ε. Πασπαλά, Κ. Μαραβέγια. Ως session μουσικός βρέθηκε δίπλα σε καλλιτέχνες όπως οι: Κωνσταντίνα, Τάκης Ζαχαράτος, Καίτη Γαρμπή, Πασχάλης, Ηρώ, Νίνα Λοτσάρη κ.α. Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε μιούζικαλ και παραστάσεις όπως: Billy Eliot (Θέατρο Παλλάς), Jesus Christ Superstar (Θέατρο Ακροπόλ), Μάτα Χάρι (Θέατρο REX), Επιχείρηση «Λευκός Πύργος» (FIX Θεσσαλονίκη), Musical αγάπη μου (περιοδεία), Ξημερώνει Κυριακή (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών), Αναζητώντας τον Αττίκ (Θέατρο Παλλάς), κ.α. Δισκογραφικά έχει συνεργαστεί ως ενορχηστρωτής ή μουσικός σε δίσκους των: Γιάννη Λογοθέτη, Μπάμπη Γκολέ, Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, Πάνου Μαλαχιά, Wolfy Funk Project, Gazoza the band κ.ά.

Δάφνη Γεωργαλή

Δάφνη Γεωργαλή

 

 

 

 

 

 

Ασχολήθηκε με τη μουσική από την ηλικία των 6 ετών. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, ακολούθησε σπουδές μονωδίας στην Ανώτατη Σχολή για Μουσική και Θέατρο του Μονάχου, εξασφαλίζοντας σειρά υποτροφιών. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα μουσικών παραστάσεων, κυρίως στη Γερμανία αλλά και στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας παράλληλα εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές. Από το 2018 είναι σπουδάστρια σύγχρονου τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών με δασκάλα την Άννα Διαμαντοπούλου. Την ίδια χρονιά συμμετείχε στο μουσικό τηλεπαιχνίδι -διαγωνισμό «The Voice of Greece», όπου έφτασε μέχρι τον προημιτελικό.

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

2 comments on “Επανεκκίνηση των εκδηλώσεων της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια»… μετά μουσικής!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή