• Αρχική
  • Εκλογές
  • Ελένη Σαμαριτάκη | Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αγίων Αναργύρων-Καματερού με την ανεξάρτητη παράταξη “Όλοι Μια Πόλη”
Ο Αλέξανδρος Σαμόλης αγκαλιασμένος με την Ελένη Σαμαριτάκη χαμογελαστοί στο πανό της παράταξης.

Ελένη Σαμαριτάκη, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αγίων Αναργύρων-Καματερού με την ανεξάρτητη παράταξη “Όλοι Μια Πόλη”, με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Αλέξανδρο Σαμόλη

Αλέξανδρος Σαμόλης:

“Σήμερα η Ελένη Σαμαριτάκη ενώνει τις δυνάμεις της μαζί μας ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Δημοτική Παράταξη «Όλοι μια Πόλη».

Είναι ξεχωριστή τιμή για τη Δημοτική μας Παράταξη η συμμετοχή της Ελένης στο συνδυασμό μας. Η Ελένη ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό. Είναι από το 1992 στο αθλητικό σωματείο ΠΑΣΚΑ, δηλαδή στον πανελλήνιο σύλλογο κινητικά αναπήρων, καθώς και στον σύλλογο Παραολυμπιονικών και είναι η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που πήρε μέρος στους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Σίδνεϊ το 2000 στο στίβο.

🔝 Έχει κατακτήσει όλα τα Πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορία της και έχει παγκόσμιο ρεκόρ στα 400 μέτρα.

🔝 Έφτασε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου με 2 Χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και 2 Ασημένια Παραολυμπιακά καθώς και Πανευρωπαϊκά.

Σήμερα είναι υπάλληλος στο υπουργείο πολιτισμού.

Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο και ζει στο Δήμο μας. Πατέρας της είναι ο Νικόλαος και μητέρα της η Δέσποινα Σαμαριτάκη. Έχει 3 αδέλφια. Φοίτησε σε τμήμα υπολογιστών στο εθνικό ίδρυμα αποκατάστασης αναπήρων.

Η Ελένη με τη συμμετοχή της στη δημοτική μας παράταξη θα συμβάλει αποφασιστικά ώστε η Πόλη μας να γίνει φιλική και προσβάσιμη στα άτομα με αναπηρία και δυσκολία κίνησης. Να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις που έχουν οι σύγχρονες πόλεις ώστε να υπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα και να καταστήσουμε τις υποδομές μας προσβάσιμες για όλους διασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες για όλους με στόχο να γίνουμε «Όλοι μια Πόλη».

Ελένη καλώς ήρθες!!!”

Στοιχεία Επικοινωνίας:

📞 Τηλ. 6972956354

📧 email: elenieytyxia@gmail.com

 

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή