Κολάζ φωτογραφιών από τους παρευρισκόμενους εθελοντές και κοπή πίτας Βαγγέλης Αυγουλάς και Νίκος Ράπτης

Η ενεργοποίηση ξανά παλαιότερων εθελοντών, το μπόλιασμα της ομάδας με νέους εθελοντές και η διοργάνωση του Δείπνου Στο Σκοτάδι φέτος, σε πόλεις της Ελλάδας που δεν έχει ξαναγίνει, ήταν οι τρεις στόχοι που έβαλε η βασική ομάδα της πρωτότυπης και βιωματικής εκδήλωσης Dinner In The Dark Greece!

Στο φιλόξενο χώρο «Αερικό» στο Ίλιον, βρέθηκαν οι περισσότεροι της βασικής εθελοντικής ομάδας του Δείπνου Στο Σκοτάδι, ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά και για πρώτη φορά φέτος, μετά από 8 χρόνια διεξαγωγής του Δείπνου Στο Σκοτάδι στη χώρα μας, έκοψαν εθιμοτυπικά και τη Βασιλόπιτα των εθελοντών, κάτι που όπως δήλωσε ο συντονιστής Βαγγέλης Αυγουλάς θα καθιερωθεί.

Ξεχωριστό, τιμητικό κομμάτι πίτας, αφιερώθηκε στους εθελοντές εκτός Αθηνών, σε όσους δε μπόρεσαν να είναι κοντά στην πρώτη αυτή, αυθόρμητη συγκέντρωση, όπως και στους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης όλα αυτά τα χρόνια. Το κομμάτι που έκοψε ο συντονιστής της εκδήλωσης Βαγγέλης αυγουλάς, το αφιέρωσε στους ανήλικους εθελοντές που με τα χρόνια έχουν έρθει κοντά στην εκδήλωση και δίνουν την ελπίδα της συνέχισης της!

Το Δείπνο Στο Σκοτάδι, έχει μέχρι σήμερα διεξαχθεί 15 φορές πανελλαδικά για το ευρύ κοινό, καθώς και 2 φορές για τα στελέχη δύο εταιρειών, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης.

Το Δείπνο Στο Σκοτάδι, διοργανώνεται στην Ελλάδα από την ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» και έχει καταγράψει πλούσιο κοινωφελές έργο πανελλαδικά όλα αυτά τα χρόνια, μέσω των εσόδων της εκδήλωσης.

Όλα τα νέα της εκδήλωσης μπορείτε να τα βρείτε και στη σελίδα μας στο Facebook.

Περισσότερα γι’αυτή την αξέχαστη εμπειρία μπορείτε να δείτε στη νέα εταιρική μας ιστοσελίδα, πατώντας εδώ ⇓

Δείπνο Στο Σκοτάδι. Βιωματικό Πρόγραμμα.

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς, ο Νίκος Ράπτης και ο Μανώλης Αχλαδιανάκης στο κόψιμο της πίταςο Βαγγέλης Αυγουλάς σταυρώνει την πίτα

Σχετικά με τον συντάκτη

Με Άλλα Μάτια
Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή