Άνδρας που κάνει αναρρίχηση

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του 1ου Τοίχου Αναρρίχησης για ΑμεΑ στις εγκαταστάσεις του  ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ηλιούπολης ” Παναγία Ευαγγελίστρια” την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου. Παρευρέθηκαν, τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά τους στο Σωματείο μας και χαιρέτησαν ο κ. Γεώργιος Σταμάτης Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γεώργιος Χατζηδάκης, η γιατρός κα Κωνσταντίνα Παπαλά – Μπινιώρη, ο πρόεδρος της ΟΔΙΚ κ Κώστας Φεζούδης και η Πρόεδρος του Μεροποίου Φιλανθρωπικού Σωματείου κα Έλια Θαμογιάννη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ Γεώργιος Δημόπουλος με χαρά παρέλαβε την τιμητική πλακέτα, ευχαρίστησε το Σωματείο και δήλωσε ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά μας σε ο,τι χρειαστούμε.

Παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Γαϊτάνης, ο κ. Δημήτρης Νικόλκσκι Προϊστάμενος για ζητήματα των ΚΔΑΠ μεΑ στο Υπουργείο Εργασίας και Πρόεδρος της Παιδικής Στέγης, ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Παραολυμπιονικών, Παγκόσμιος Πρωταθλητής κα Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης κ Γιάννης Κωστάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΠΑ και καθηγητής στα ΣΕΦΑΑ κ Γιώργος Αραχωβίτης και ο καθηγητής Προσαρμοσμένης Ειδικής Φυσικής Αγωγής κ Μανώλης Σκορδίλης.

Τέλος παρευρέθηκαν ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νοτίου Τομές κ Γιάννης Καλλιάνος, οι Αντιδήμαρχοι Ηλιούπολης κ Κώστας Σεφτελής και Γιάννης Πούλος, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κ Γαβριήλ Αραμπατζής, τα Στελέχη του Ιδρύματος Στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Δηγενή κ Ανδρέας Γεωργίου και κα Μαρία Αγραπίδου ( Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος είναι η κα Παπαλά και Γραμματέας ο κ Δημήτρης Στεφανίδης )

Επίσης αρκετά στελέχη της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων, όλο το προσωπικό του Σωματείου μας και αρκετοί φίλοι.

Μάθετε περισσότερα για το Σωματείο εδώ.

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή