Οι ιερείς και ο Βαγγέλης Αυγουλάς στο ευχέλαιο του Ογκολογικού Νοσοκομείου

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, ο Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως Σεβασμιότατος κ. Αθηναγόρας, πραγματοποίησε ευχέλαιο στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι», υπέρ των νοσηλευομένων ασθενών, των συγγενών τους  και του προσωπικού.

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη πλαισίωσαν πολλοί ιερείς από διάφορους ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ στην επίσκεψη του στο νοσοκομείο τον συνόδευσε και ο Τ.Αντιδήμαρχος Ιλίου, Πρόεδρος του Οίκου Ναύτου και επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών κ. Βαγγέλης Αυγουλάς.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας μύρωσε ο ίδιος τους παρευρισκομένους ενώ συνοδευόμενος από εκπροσώπους της Διοίκησης του Νοσοκομείου, από τον κ. Αυγουλά και ιερείς, επισκέφθηκε και σταύρωσε και τους κλινήρεις ασθενείς στους θαλάμους, ανταλλάσσοντας με όλους ευχές για Καλό Πάσχα, Υγεία και Γρήγορη Ανάρρωση, ενώ οι ιερείς έψαλαν και παρακλητικούς ύμνους υπέρ των Αγίων Αναργύρων, ιατρών ψυχών και σωμάτων.

Ήταν εμφανής η ψυχική ανάταση των ασθενών μετά την επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη και την ενθάρρυνση που τους έδινε συζητώντας μαζί τους και παραπέμποντας στις παραβολές και στον Λόγο του Θεού για κάθε τους ανησυχία. Ο στόχος ήταν οι δεκάδες ασθενείς που δε θα μπορέσουν να εορτάσουν το φετινό Πάσχα στο σπίτι τους να νιώσουν λιγότερο μόνοι αυτές τις ημέρες, ενώ διανεμήθηκαν συμβολικά πασχαλινά δώρα από την Ιερά Μητρόπολη.

«Για άλλη μια χρονιά είμαστε παρόντες δίπλα σε ανθρώπους που δίνουν καθημερινό αγώνα ζωής. Παρόντες και στο κάλεσμα ψυχής του Δεσπότη μας! Η σεμνότητα, η ταπεινότητα, η δύναμη, η πραότητα και η αλληλεγγύη όπως έμψυχα τις εκφράζει ο Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας, είναι ένας φωτεινός συνδυασμός και απαραίτητο συστατικό στο παράδειγμα ζωής το οποίο έχω και εγώ ανάγκη να ακολουθώ για τη συνέχεια της δικής μου διαδρομής και είναι τιμή μου η αγάπη του εδώ και χρόνια», δήλωσε ο κ. Αυγουλάς εξερχόμενος από το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο.

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή