Λογότυπο datalabs

Σύσσωμοι στη μεγάλη ομάδα του meallamatia.gr, θέλουμε ολόψυχα να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Datalabs Data Recovery, για την πολύτιμη προσφορά της στην ιστοσελίδα μας.

Με μια πράξη ύψιστης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η datalabs διέσωσε με καθαρά συμβολική αμοιβή, περίπου 200 GB του πολυετούς αρχείου του meallamatia.gr.

Το έργο datalabs της ήταν δύσκολο και απαιτούσε τεχνολογική κατάρτιση και επιστημονική εξειδίκευση που μόνο τα στελέχη της εταιρείας κατέχουν, διότι ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος σε υπολογιστή μας, βγήκε εκτός λειτουργίας οριστικά και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με αποτέλεσμα να μην έχουμε, βίαια, πρόσβαση σε πολύ μεγάλο κομμάτι του αρχείου μας, μέρος αυτού και αδημοσίευτο υλικό, πολύτιμο για τη συνέχιση ύπαρξης του μοναδικού, πλήρως προσβάσιμου κοινωνικού portal στην Ελλάδα, μιας και το τελευταίο γενικό back up μας είχε γίνει προ μηνών.

Η αρχική εκτίμηση του κόστους της ζημιάς για την ανάκτηση των αρχείων μας από τον κατεστραμμένο σκληρό δίσκο, ανερχόμενη σε εκατοντάδες ευρώ, καθιστούσε απαγορευμένη τη διόρθωση της βλάβης, ώσπου η  datalabs μας έδωσε το φιλί της ζωής! Ευχαριστούμε!

Δείτε περισσότερα για την εταιρεία εδώ https://www.datalabs.gr/

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή