Αγόρι με ακουστικά που πίσω του στη τζαμαρία υπάρχει το λογότυπο της εφαρμογής unfear και κάτω δεξιά ένα κινητό που δείχνει την εφαρμογή.

Η Samsung España και η Cheil Worldwide Spain δημιούργησαν μια εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης για ανθρώπους με αυτισμό, η οποία λειτουργεί με τα ακουστικά του brand και μειώνει την ένταση των ήχων που μπορούν να προκαλέσουν φόβο ή άγχος. Για τα άτομα με αυτισμό, η ακουστική ευαισθησία μπορεί να οδηγήσει σε δυσφορία και άγχος ως αντίδραση σε ορισμένους ήχους όπως αυτοί που παράγουν οι σειρήνες ή τα οδικά έργα.

Η εφαρμογή «Unfear» λειτουργεί ως εναλλακτική λύση έναντι των ακουστικών ακύρωσης θορύβων, τα οποία απομονώνουν το άτομα με την απόλυτη σίγαση των εξωτερικών ήχων.

Υποστηριζόμενη από την Ισπανική Εταιρεία Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, το Unfear φιλτράρει τους ήχους που είναι γνωστό ότι δημιουργούν δυσφορία, συμπεριλαμβανομένων και εξατομικευμένων ήχων που δημιουργούν πρόβλημα σε χρήστες.

Ο αλγόριθμος της εφαρμογής σαρώνει τους ήχους του περιβάλλοντος και, συγκρίνοντάς τους με χιλιάδες παραδείγματα ήχων από τη βιβλιοθήκη του, εντοπίζει και μειώνει την ένταση αυτών που προκαλούν άγχος. «Το έργο Unfear είναι το αποτέλεσμα συνεργειών και δέσμευσης μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών», δήλωσε ο Alfonso Fernandez Iglesias, Chief Marketing Officer και E-Commerce Director της Samsung Electronics.

Πηγή: www.marketingweek.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή