λογότυπο "Dots. Art for all." και φωτογραφίες από δύο σχέδια κοσμημάτων

Η νέα χρονιά έρχεται. Και η παλιά επιτέλους φεύγει.

Εμείς δεν έχουμε κάτι καλύτερο να ευχηθούμε από αμέριστη Ψυχική Ανθεκτικότητα σε όλους, ώστε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του 20 και να απολαύσουμε τις χαρές του 21 .

Με τα νέα γούρια Dots. Art for all, μπορείτε να ξεχωρίσετε εσείς κι οι αγαπημένοι σας και να θυμάστε ότι η τύχη κι η ευτυχία θα έρθουν αφού προηγουμένως εφοδιαστείτε με δύναμη, αισιοδοξία, σκέψεις και δράσεις που έχουν νόημα για εσάς .

Γούρια με νόημα – Γούρια που μιλούν στις καρδιές μας – Γούρια με τη γραφή Braille και τη Νοηματική γλώσσα.

www.dots.gr

Τα κοσμήματα Dots. Art for all μεταφέρουν μηνύματα, σύμβολα , ευχές και ιδέες γραμμένες με τον κώδικα Braille και τη Νοηματική γλώσσα!

Χαραγμένα σε ασήμι ή ορείχαλκο επαργυρωμένο, επιχρυσωμένο ή επιροδιωμένο και συνδιασμένα με κορδόνια, χρώματα και ημιπολύτιμους λίθους , απευθύνονται σε όλους όσους στηρίζουν τη διαφορετικότητα και θέλουν να δώσουν νόημα σε ότι φοράνε.

Με ύφος λιτό , λόγια λίγα και νοήματα πολλά , σύμβολα και τελείες  τα κοσμήματα Dots. Art for all μας προτρέπουν να δούμε τον κόσμο με άλλα μάτια…

Μία προσπάθεια και μέσα από την τέχνη να μεταδώσουμε το μήνυμα της ισότητας και της ισοτιμίας και να συμβάλλουμε στην κοινωνική ευαισθητοποίηση και ένταξη.

Η Μαόφη Ευγενία , σπούδασε Ψυχολογία κι εργάστηκε στην Ειδική Αγωγή πάνω από 25 χρόνια. Εμπνευσμένη από τα εναλλακτικά συστήματα επικοινωνίας κι ορμώμενη από την ανάγκη της να συμβάλλει στην παροχή ίσων ευκαιριών και στήριξη της διαφορετικότητας, δημιούργησε τη σειρά κοσμημάτων Dots. Art for all, βασισμένη στη γραφή Braille, τη Νοηματική γλώσσα και διάφορα σύμβολα.

Συνεργάζεται με φορείς που εκπαιδεύουν ή προσφέρουν εργασία σε άτομα από ευάλωτες ομάδες και συμβάλλει στη στήριξή τους με διάφορους τρόπους.

Τα γούρια που σχεδίασε για τη νέα χρονιά αλλά και άλλα κοσμήματα με μηνύματα κι ευχές θα τα βρείτε στο ανανεωμένο eshop της www.dots.gr .

Σχετικά με τον συντάκτη

Με Άλλα Μάτια
Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή