Χέρια σε λάπτοπ και τίτλος άρθρου

Αγαπητοί γονείς,

Στο πλαίσιο διδακτορικής διατριβής στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας και αναγνωρίζοντας τις απαιτήσεις της καθημερινότητας που καλείται να διαχειριστεί ο σύγχρονος γονιός, παρέχεται ένα πρόγραμμα Συμβουλευτικής Άγχους και Στρες σε γονείς με παιδιά στο Δημοτικό.

Οι εξατομικευμένες συναντήσεις είναι δωρεάν, γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης τηρουμένου και του απορρήτου και διαρκούν 2 μήνες (8 συναντήσεις). Σε κάθε συνάντηση, στόχος είναι να διαπραγματευτούμε θέματα που αφορούν την γονεϊκότητα όπως, το άγχος, τα όρια, η διαχείριση του θυμού και των συναισθημάτων, το διάβασμα και η ρουτίνα. Ακόμα, σημαντική είναι και η αναγνώριση του άγχους και των σωματικών εκδηλώσεων που αυτό μπορεί να έχει στα παιδιά.

Η Συμβουλευτική προσφέρεται είτε σε ατομικό επίπεδο είτε σε επίπεδο ζεύγους και αφορά σε παιδιά τυπικής ανάπτυξης 6-12 ετών.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε μέρος στη μέτρηση Στρες ή/και στη Συμβουλευτική Γονέων, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail: klinardatou@yahoo.gr με την υπεύθυνη κα Λιναρδάτου Κατερίνα.

Κατερίνα Λιναρδάτου

Κοινωνιολόγος, Κοινωνική Λειτουργός

BSc Ψυχολογίας ΕΚΠΑ, MSc, PhDc

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή