Μέλος του Φάρου Τυφλών που κάνει σπιρομέτρηση και δίπλα ο Βαγγέλης Αυγουλάς

Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ιλίου και Γραμματέα της Επιτροπής Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών Βαγγέλη Αυγουλά, διεξήχθησαν στο Φάρο Τυφλών της Ελλάδος δωρεάν εξετάσεις σπιρομέτρησης για τα μέλη, τους φίλους και τους εργαζόμενους του φορέα.

Οι εξετάσεις είχαν ως στόχο την πρόληψη και διάγνωση της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ) και άλλων πνευμονολογικών νοσημάτων και τον επιστημονικό τους συντονισμό είχε η κα Άννα Καρακατσάνη, Επίκουρη Καθηγήτρια Πνευμονολογίας στη Β’ Πνευμονολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών στο Π.Γ.Ν. Αττικόν.

Πάνω από 70 άτομα με προβλήματα όρασης εξετάστηκαν στις φιλικές και προσβάσιμες γι’ αυτούς εγκαταστάσεις του Φάρου Τυφλών στην Καλλιθέα, παρακάμπτοντας έτσι την ταλαιπωρία των ιατρικών ραντεβού που αργούν, τις ουρές και το συνωστισμό στα ιατρεία των δημόσιων νοσοκομείων σ’ ένα ΕΣΥ που καταρρέει. Όλα πήγαν καλά χάρη και στο ευαισθητοποιημένο και καταρτισμένο προσωπικό της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας και πολλοί συνάνθρωποι μας ωφελήθηκαν από μια εξέταση που έχει κόστος κάποιων δεκάδων ευρώ.

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς με την κα Καρακατσάνη και νοσηλευτικό  προσωπικό καθώς και μέλος που κάνει εξέταση

[ακολουθεί ευχαριστήρια επιστολή του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος προς τον κ. Βαγγέλη Αυγουλά]:

Καλλιθέα, 29 Μαίου2012

Αρ. πρωτ: 35402

Κο Αυγουλά Βαγγέλη,

Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ιλίου

Τομέας Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ιλίου Κάλχου 48-50, Ίλιον

Τηλ. 213 2030013
e-mail: eaugoulas@ilion.gr

Αγαπητέ κύριε Αυγουλά,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την σημαντική πρωτοβουλία και μεσολάβησή σας προκειμένου να διεξαχθούν στους χώρους μας δωρεάν εξετάσεις σπιρομέτρησης για τα μέλη, τους εργαζόμενους και τους φίλους του φορέα μας. Τέτοιου είδους προσπάθειες και δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας αποτελούν πολύτιμες και σημαντικές υπηρεσίες γεγονός που αποδεικνύεται και από την απήχηση τους.

Η συνεργασία μας με τα μέλη του προσωπικού της Μονάδας Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, καθώς και την υπεύθυνη ιατρό από το Αττικό Νοσοκομείο, κυρία Καρακατσάνη, υπήρξε άψογη και το σπουδαιότερο, η όλη διαδικασία έτυχε υψηλής απήχησης και αθρόας προσέλευσης.

Με τις θερμότερες ευχές μας για τη συνέχιση της συνεργασίας μας.

Γεωργία Μήλα Διευθύντρια

ΦΑΡΟΣ ΤΥΦΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθηνάς 17, 176 73, Καλλιθέα

Τηλ: 210 – 94 15 222

Fax: 210 – 94 15 271

Μέλος του Φάρου τυφλών και νοσηλευτής που κάνει την σπιρομέτρηση

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή