τα εξώφυλλα των audio books από το μεταίχμιο

Τα audio books ή αλλιώς τα βιβλία που ακούγονται είναι η ιδανική λύση για τους λάτρεις της λογοτεχνίας που, όμως, δεν μπορούν να βρουν τον απαραίτητο χρόνο για να διαβάσουν το αγαπημένο τους μυθιστόρημα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να «διαβάζουν» παντού: στο αυτοκίνητο, στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή όσο ασχολούνται με δουλειές του σπιτιού.

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο σεβόμενες τα άτομα αυτά, καθώς και ανθρώπους με δυσκολία όρασης προσφέρουν τέσσερα εντελώς δωρεάν audio books. Τέσσερα πολυαγαπημένα βιβλία, με αφήγηση – ερμηνεία των ίδιων των δημιουργών τους, σε εξαιρετική ποιότητα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα Soundcloud, για να τα ακούσετε απ’ ευθείας ή να τα κατεβάσετε στη συσκευή σας.

Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο – Άλκη Ζέη

Σε ηλικία 88 χρονών η πολυδιαβασμένη συγγραφέας των παιδικών μας χρόνων αποφασίζει να γράψει ένα μυθιστόρημα, όχι για πλασματικούς ήρωες, αλλά για την ίδια της τη ζωή. Μας ταξιδεύει σε μια Ελλάδα διαφορετική, στη Σάμο και στην Αθήνα του 20ου αιώνα και μας αφήνει να κρυφοκοιτάξουμε για λίγο στα παιδικά και νεανικά της χρόνια.

Μπορείτε να ακούσετε το audio book με την αφήγηση της Άλκης Ζέη εδώ:
https://soundcloud.com/metaichmio/sets/1anggzuuaaap?utm_source=newsletter&utm_campaign=audiobook_molyvi_faber&ref_tim=1562344935&ref_a=24667120&ref_b=1002657

Πανδαιμόνιο – Κώστας Ακρίβος

Το μυθιστόρημα «Πανδαιμόνιο» του Κώστα Ακριβού ξετρέλανε, την χρονιά της κυκλοφορίας του, αναγνώστες και κριτικούς που σύντομα το αποκάλεσαν το ελληνικό «Όνομα του Ρόδου». Όταν το πτώμα μιας κοπέλας ανακαλύπτεται σε ένα κελί του Αγίου Όρους (όπου απαγορεύεται η είσοδος ακόμα και σε ζώα θηλυκού γένους) προκαλείται σάλος και ένα ιδιαίτερο μυστήριο γεννιέται.

Μπορείτε να ακούσετε το audio book με την αφήγηση του Κώστα Ακρίβου εδώ:
https://soundcloud.com/metaichmio/sets/evye39pa6qeo?utm_source=newsletter&utm_campaign=audiobook_pandaimonio&ref_tim=1562344988&ref_a=24667120&ref_b=1002657

Απόψε δεν έχουμε φίλους – Σοφία Νικολαΐδου

Η συγγραφέας αναγκάζει τον αναγνώστη να αντιμετωπίσει το, όχι και τόσο μακρινό, παρελθόν του. Περιγράφεται αριστοτεχνικά η ζωή τριών γενεών Ελλήνων με φόντο ιστορικά γεγονότα που διαμόρφωσαν την σύγχρονη Ελλάδα. Ομολογουμένως ένα ιδιαίτερο μυθιστόρημα που διαβάζεται μονορούφι.

Μπορείτε να ακούσετε το audio book με την αφήγηση της Σοφίας Νικολαΐδου εδώ:
https://soundcloud.com/metaichmio/sets/qkrzjhy3ptbl?utm_source=newsletter&utm_campaign=audiobook_apopse_den_exoume_filous&ref_tim=1562345016&ref_a=24667120&ref_b=1002657

Η καλοσύνη των ξένων – Πέτρος Τατσόπουλος

Την ιστορία της ίδιας του της υιοθεσίας αφηγείται ο Πέτρος Τατσόπουλος σε ένα βιβλίο όπου τα κωμικά στοιχεία διαδέχονται απότομα τα δραματικά. Ο κυνισμός και το χιούμορ κυριαρχούν σε ένα κωμικοτραγικό μυθιστόρημα που κατέλαβε για αρκετό καιρό μια θέση στα best sellers.

Μπορείτε να ακούσετε το audio book με την αφήγηση του Πέτρου Τατσόπουλου εδώ:

Πηγή: https://www.maxmag.gr/

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

One comment for “Δωρεάν audio books από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή