Μπροστά στο νέο λεωφορείο οι: Δημήτρης Αποστολόπουλος, Ανδριάνα Αλεβίζου, Γεώργιος Παγώνης, Βαγγέλης Αυγουλάς, Παύλος Λουκάκης, η Δήμητρα μαθήτρια σε αμαξίδιο, Γεωργία Παναγιωτοπούλου και προσωπικό του σχολείου.

Με προτροπή της Α.Ε. Προέδρου της δημοκρατίας κας Σακελλαροπούλου και μετά τις συντονισμένες ενέργειες του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου, η ΑΜΚΕ «ΑΙΓΕΑΣ» δώρισε ένα ειδικά διασκευασμένο σχολικό λεωφορείο, στο Ειδικό Γυμνάσιο και το Ειδικό Λύκειο Ιλίου!

Το λεωφορείο έχει σύγχρονο σύστημα ασφαλούς μεταφοράς αναπηρικών αμαξιδίων και είναι δυναμικότητας 8 ατόμων. Πέραν της μεταφοράς μαθητών από και προς το σχολείο, το λεωφορείο θα βοηθήσει και στην αύξηση δράσεων ψυχαγωγίας και εξωστρέφειας του σχολείου και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Το λεωφορείο παρέλαβαν την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου η Διευθύντρια του σχολείου κα Γεωργία Παναγιωτοπούλου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Παύλος Λουκάκης, από τον Διευθυντή του Τμήματος δωρεών της ΑΜΚΕ «ΑΙΓΕΑΣ» κ. Γεώργιο Παγώνη.

Παρόντες στην παράδοση και παραλαβή ήταν μεταξύ άλλων, η Δήμαρχος Ιλίου κα Ανδριάνα Αλεβίζου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Δημήτριος Αποστολόπουλος, καθώς και ο κ. Ευάγγελος Αυγουλάς ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως Σεβασμιότατου Αθηναγόρα.

Το καινούριο αυτό σχολικό λεωφορείο έρχεται ως σανίδα σωτηρίας, τη στιγμή που ακόμα 13 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου είναι εγκλωβισμένοι σπίτι τους και δε μπορούν να πάνε σχολείο έχοντας χάσει τη μισή σχολική χρονιά πλέον, ενώ δύο σχολικά οχήματα της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας αναμένεται άμεσα να αποσυρθούν λόγω παλαιότητας.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξήραν το κοινωφελές έργο του Προέδρου της ΑΜΚΕ «ΑΙΓΕΑΣ» κ. Μαρτίνου και το προσωπικού του φορέα, ευχαριστώντας τους θερμά για την πρωτοβουλία, η οποία δυστυχώς έπρεπε να ξεπεράσει μεταξύ άλλων και τα πολλά εμπόδια της γραφειοκρατίας, μέχρι το σχολικό λεωφορείο να φτάσει στον προορισμό του.

 

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή