Αφίσα για την ημέρα υιοθεσίας. Φόντο κίτρινο. Στο κέντρο βρίσκεται η φωτογραφία ενός σκύλου, φαίνεται η μουσούδα, τα αυτιά και τα μάτια του και είναι καφέ χρώμα. Σε κυκλάκια καφέ οι πληροφορίες: 31/08, 18:00-21:00 Πάλαι Γαλάτσι Λεωφ. Βεϊκου 136. Δίπλα αναγράφεται "Adoption Day, Ελάτε στην πρώτη ημέρα υιοθεσίας των πυρόπληκτων ζώων που αναζητούν το παντοτινό τους σπίτι."

Η Dogs Voice διοργανώνει ημέρα υιοθεσίας – φιλοξενίας.

Η πρώτη ημέρα υιοθεσίας των πυρόπληκτων ζώων

θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη 31 Αυγούστου

ώρα 18:00-21:00

στο ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου (Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου).

Πυρόπληκτα ζώα από τις φωτιές του Ιουλίου και του Αυγούστου θα σας περιμένουν να τα γνωρίσετε από κοντά και να τους ανοίξετε τις αγκαλιές σας.

253 ζωάκια περιμένουν την παντοτινή τους οικογένεια

Η πάντα νωχελική τελευταία μέρα του καλοκαιριού αποτελεί μια μέρα για δεύτερες ευκαιρίες. Στο Πάλαι Γαλατσίου η DogsVoice μας περιμένει όλους για την υιοθεσία και φιλοξενία για τα ζωάκια που επλήγησαν από τις φωτιές. Τουλάχιστον 253 ζώα κατάφεραν με την υπεράνθρωπη προσπάθεια των εθελοντών να βρουν ένα προσωρινό καταφύγιο. Στο χέρι μας είναι να το μετατρέψουμε σε ένα μόνιμο σπίτι. Γάτες και σκύλοι όλων των ηλικιών περιμένουν ανυπόμονα να βρουν την παντοτινή τους αγκαλιά. Από τις 18.00 μέχρι τις 21.00 μπορούμε να επισκεφτούμε το χώρο μαζί με το κατοικίδιο μας(σε περίπτωση που έχουμε και είναι φιλικό). Με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών θα μας βοηθήσουν να βρούμε το ζωάκι το οποίο θα μπορούσε να είναι το νέο μέλος της οικογένειάς μας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα οργανωθεί ένας χώρος αναμονής ώστε να μην προκαλείται άγχος στα ζώα που βρίσκονται στα κλουβιά τους.

Οι υποψήφιοι νέοι γονείς ξεκινούν με μια συνέντευξη και στη συνέχεια διαλέγουν το ζωάκι που θέλουν να φιλοξενήσουν/υιοθετήσουν. Οι πρώτες δυο εβδομάδες είναι δοκιμαστικές για να δούμε αν μπορεί να προσαρμοστεί στο χώρο μας και το πιο σημαντικό, ότι επιλέγουμε υπεύθυνα τον δρόμο της υιοθεσίας. Στη συνέχεια, γίνεται ένας έλεγχος του περιβάλλοντος μας από εκπαιδευτές. Για οποιοδήποτε θέμα προκύψει είμαστε σε άμεση επικοινωνία με έναν υπεύθυνο της DogsVoice.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης μας στο χώρο υπάρχουν εθελοντές να μας βοηθήσουν και να μας λύσουν τις απορίες μας σχετικά με τη φιλοξενία των ζώων. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως όσα ζώα δεν έχουν επιβεβαιωθεί ως αδέσποτα, προωθούνται ΜΟΝΟ για φιλοξενία μέχρι να ταυτοποιηθούν και να βρεθεί ο ιδιοκτήτης τους.

Η επιλογή του να φέρουμε ένα ζώο ( ή ένα ακόμα ζώο) στο σπίτι μας αποτελεί μια ευθύνη που πρέπει να σκεφτούμε πολύ καλά πριν προχωρήσουμε στην υιοθεσία του ζώου. Ακόμα και να μην έχουμε καταλήξει στο τι θέλουμε να κάνουμε, μπορούμε έστω και για δυο εβδομάδες που είναι η ελάχιστη διάρκεια φιλοξενίας να ανοίξουμε την αγκαλιά μας σε ένα ζώο που πιθανότατα δεν είχε ξανανιώσει ποτέ θαλπωρή. Και ποιος ξέρει, μπορεί αυτά τα γλυκά ματάκια να κερδίσουν την καρδιά μας και να καταλήξει να βρει το παντοτινό του σπίτι και εμείς έναν πιστό φίλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dogs’ Voice (@dogsvoice)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dogs’ Voice (@dogsvoice)

Πηγή: www.athensvoice.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή