Δύο σκίτσα προσώπων το ένα άσπρο και ένα μπλε και ο τίτλος του άρθρου

Η πρώτη πλατφόρμα αναζήτησης πληροφοριών για υπηρεσίες για ΑμεΑ, στο πλαίσιο της πανελλαδικής χαρτογράφησης του τομέα της αναπηρίας, που ολοκληρώθηκε από τη νόηση στο διαδίκτυο (NOESI.gr) με χρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Λάτση, θα παρέχει στους χρήστες τις ακόλουθες δυνατότητες:

1) Αναζήτηση υπηρεσίας για ΑμεΑ με βάση τα κριτήρια (φίλτρα) που τους ενδιαφέρουν, π.χ. ηλικία, περιοχή, είδος αναπηρίας, είδος υπηρεσίας κ.ο.κ.

2) Ενημέρωση για τις νέες ανακοινώσεις των παρόχων υπηρεσιών, π.χ. προσκλήσεις για θέσεις μέσω ΕΣΠΑ, ανακοινώσεις για νέα προγράμματα, εκδηλώσεις κ.ά.

3) Εκδήλωση ενδιαφέροντος για προκηρύξεις θέσεων εργασίας, προσφορά εθελοντικής εργασίας ή κάλυψη θέση πρακτικής άσκησης, ανταποκρινόμενοι στις προσκλήσεις ανά φορέα.

Η πλατφόρμα θα είναι προσβάσιμη σε όλους δωρεάν και θα σχεδιαστεί με βάση τις αρχές της προσβασιμότητας για ΑμεΑ.

Σημαντικές ανακοινώσεις.

Επικαιροποίηση στοιχείων παρόχων υπηρεσιών.

Προσκαλούμε όλους τους φορείς που παρουσιάζονται στον Οδηγό υπηρεσιών στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/pronoise ή στον πανελλαδικό χάρτη www.noesi.gr/map να μελετήσουν τις παρουσιάσεις* τους και να υποβάλλουν μέσω Email επικαιροποιημένες πληροφορίες για την παρουσίαση των υπηρεσιών τους, αν χρειάζεται.

Η αποστολή των παρουσιάσεων καλό είναι να γίνει με ηλεκτρονικό έγγραφο (τύπου Word ή παρόμοιο) μέσω Email, το αργότερο έως Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022, στα στοιχεία επικοινωνίας που βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/contact.

Με αυτές τις παρουσιάσεις θα καταχωρηθούν οι φορείς στην νέα πλατφόρμα. Επόμενη ανανέωση των καταχωρήσεων θα είναι δυνατή το διάστημα Ιούλιος / Αύγουστος 2022.

Ανακοινώσεις από τους φορείς θα μπορούν να γίνονται ανά πάσα στιγμή στην πλατφόρμα.

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή