Λογότυπο με τα αρχικά του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Μετά την πιλοτική λειτουργία του Μητρώου ΑμεΑ του Δ.Σ.Α. και στα πλαίσια του σχεδιασμού της Ολομέλειας, μέτρων για την υποστήριξη και προσβασιμότητα ανάπηρων συναδέλφων, δημιουργείται πανελλαδικό Μητρώο Ανάπηρων Δικηγόρων, για την πιο συστηματική και εξειδικευμένη οργάνωση των διεκδικήσεων αυτής της κατηγορίας συναδέλφων.

Παρακαλούμε όσους συνάδελφους έχουν αναπηρία 50% και άνω και ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο Πανελλαδικό Μητρώο Ανάπηρων Δικηγόρων, να στείλουν e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας τους (αριθμό μητρώου, τηλ. και e-mail επικοινωνίας, καθώς και τον Σύλλογο στον οποίο ανήκουν), στο amea@dsa.gr

Οι συνάδελφοι που ανήκουν στον Δ.Σ.Α. και έχουν επικοινωνήσει ήδη γι’ αυτό το σκοπό με το μητρώο του Δ.Σ.Α. δε χρειάζεται να προβούν σε κάποια περαιτέρω ενέργεια.

Το Πανελλαδικό Μητρώο Ανάπηρων Δικηγόρων θα συντονίσει, κατ’ αρχήν, οργανωτικά, ο τυφλός δικηγόρος και σύμβουλος του Δ.Σ. του Δ.Σ.Α. Ευάγγελος Αυγουλάς, ο οποίος είναι εκπρόσωπος της ς Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, στην Ομάδα Εργασίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, για τις βελτιώσεις Προσβασιμότητας στα Δικαστικά Κτίρια.

Πηγή: www.dsa.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή